ספרים

ilovenewyork

New member
ספרים

שלום ארצה לשאול אתכם פה בפורום איזה מן הספרים הבאים אתם מכירים ללימוד ציור במיוחד אנשים ואיך מתאמנים על כל הקטע , אני באאופן בסיסי יודע לצייר אבל נראה שיש לי בעיות בסיסיות בציור שאני לא מצליח לפתור אותן כמו יותר מדי קווים וכל הציור נעשה מלוכלך ולא ברור , חוסר פרופורציה , וקושי בקומפוזיציה של הציור עצמו ? אני נהנה מציור כתחביב אבל כשלרוב יוצא לי כל הציורים גרועים וחסרי "רוח" אני מפסיק לתקופות ארוכות ואחר כך נזכר בציור שוב כשיוצא לי ציור טוב אני יותר נהנה כמובן משום מה נאי מבחין שיש לי יכולת העתקה דיי טובה - אני מסתכל על משהו ומסוגל להעתיק אותו לדף מאשר ליצור מכלום משהו אז הנה רשימת הספרים ואם ישלכם רעיונות נוספים אשמח לשמוע עליהם Burne Hogarth - Drawing Dynamic Hands Burne Hogarth - Drawing the Human head Christopher Hart - Drawing Cutting Edge Anatomy (The Ultimate Guide For Comic Book Artists ) David lewis - Pencil Drawing Techniques Giovanni Civardi - Drawing Portraits Faces And Figures Jack Hamm - Drawing The Head and Figure Sterling - Art of Drawing The Human Body

evil i

New member
מה יש לך מניו-יורק?

ראה, רוב הציירים, אפילו הכי מקצועיים, מתחילים עם סקיצה שלרוב נראית כמו קישקוש אחד ענק. וזה בסדר גמור. הרעיון הוא שאחרי השלב הזה, שנקרא לו סקיצה ראשונית, אתה צריך "לנקות" את הציור. ולכך יש כמה שיטות: אתה יכול לצייר על העיפרון עם עט, יענו: אינקינג, ולהדגיש רק את הקווים שרלוונטים לך. או, שאתה יכול לעבור על הקווים הרלוונטים עם עיפרון יותר חזק, ואז בתנועות מחק עדינות למחוק את הקווים הראשוניים. יש הרבה שיטות, אל תתיאש!

למעלה