ספרים

Dana Benme

New member
ספרים

מישהו יודע משהו על הספרים באנגלית שבאו בעקבות העונה השניה? מישוה יודע על מה הם? האם אפשר להשיג אותם בארץ? או משהו? -דנה-

karms20

New member
יש כמה ספרים

AFTER THE DARK SKIN GAMES שני אלה זה אחרי הסידרה. ועוד שני ספרים שכאילו מלפני הזמן של העונה הראשונה וזה: BEROR THE DAWN The Eyes Only Dossier וזה מה שאני מכירה. בכל מקרה אפשר להזמין אותם באמזון (AMAZON) אין לי מושג אם אפשר להזמין אותם מסטימצקי - את זה תצטרכי לברר איתם.

Dana Benme

New member
אה... כן זה היה נחמד..

אני פשוט נורא סקרנית לדעת מה יהיה בהמשך של הסיפור ומכיוון שאין עונה שלישית אני רוצה לדעת מה קורה בספרים... -דנה-

karms20

New member
../images/Emo58.gifע-נ-קי לכולם!תיזהרו../images/Emo58.gif

מי שקורא מה שכתוב למטה - על אחריותו!!!
אז ככה ,מכל הספרים שרשמתי מה שבעצם מעניין אותך זה AFTER THE DARK ממה שהבנתי קודם היה SKIN GAMES וזה כאילו קורה אחרי שהם מגיעים לטרמינל סיטי בפרק האחרון של העונה השנייה. בכל מקרה ב- SKIN GAMES ממה שאני זוכרת יש איזה מישהו שהורג אנשים, חושבים שהוא טרנסג'ניק, מתברר שהוא אכן כזה (אם אני זוכרת נכון, לא בטוחה) אבל - נשלח ע"י WHITE, מקס חושפת את WHITE. AFTER THE DARK זה הספר שבא אח"כ והוא האחרון, ככה: - הוירוס נרפא - הסיפור עם הכת המוזרה נגמר. - וויט מת. - המוטנטים בטרמינל מוכרים כתושבי ארה"ב (למרות שלהרבה אנשים קשה לקבל אותם ויש סביב הטרמינל שמירה משטרתית), והם אפילו מקביל נציג משלהם למועצת העיר של סיאטל (אלק רץ לתפקיד
). - המוטנטים מרוויחים כסף מיריד אומנות ועתיקות שהם הקימו מול הטרמינל, כשלאלק יש חלק מרכזי בעניין והוא עכשיו אחד הדמויות המרכזיות בטרמינל. - לוגן ומקס עדיין ביחד. - ליידקר היה שבוי של הכת והוא משוחרר ע"י מקס בתמורה להבטחה שהוא יגיד לה איפה אמא שלה. - בסוף מוסכם עקרונית שאלק יהיה המנהיג של הטרמינל (כי מקס לא רוצה את התפקיד).

Charmed Gal

New member
אתה יכול לקרוא פה.../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

כנס לכאן ותלחץ על התמונה של הספר. תוכל לדפדף לך בתקציר ונדמה לי בכל הפרק הראשון.
זה לספר :After the Dark. הנה עוד אחד: Skin Game. אחד נוסף.: Dark Angel: The Eyes Only Dossier. ועוד אחד אחרון צירפתי בקישורים.

Dana Benme

New member
אוף

אני ממש ממש רוצה לקרוא את הספרים וזה ממש עמצבן שאין אותם בחנויות בארץ! יש למישהו מושג אם יש עוד ספרים בדרך? -דנה-

ברודי

New member
אפשר להזמין דרך האינטרנט מה הבעיה

לא עולה כ-ז-ה הרבה ואם ממש דחוף לך
(קוממיות שולטים פי אלף על עמיצור!
)

ברודע...

כדי להזמין מוצרים דרך האינטרנט, מוצרים שאין בארץ, בד"כ מצריך כרטיס אשראי בינלאומי. וזה לצערי, אין לכולם
<אחח..נקודה רגישה>

ברודי

New member
מה קרה אביב, החרב לא הגיעה?../images/Emo8.gif

יש אנשים גם בלי כרטיס אשראי. זה עוד נקודה רגישה...*אהם*

Dana Benme

New member
אין לי כוח להזמין...

זה דורש לבקש מאמא שלי כרטיס אשראי... ולבדוק בדיוק אם זה מגיע לישראל... באסה... בכלל כל העניין שהסדרה נגמרת בסוף העונה השניה אבל זה לא באמת הסוף מעצבן... -דנה- נ.ב- חחחחח טוב שקוממיות זה לא השבט הכי דפוק בארץ... עמיצור והשבט החדש שאני נמענעת מלרשום את השם שלו-פה הם השבטים הכי טובים...!

ברודי

New member
היית רוצה...

קוממיות אצלנו השבט הכי טוב!! עמיצור ערסים. השבט החדש (שאני גם נמנעת לרשום את שמו) דווקא בסדר.

Dana Benme

New member
חחחחחחחח

עמיצור ערסים??? אני מדקיכה של השבט החדש ולכן אני חייבת להגיד שהם בסדר... אבל קוממיות אצלנו הם השבט הכי פלצני ומתלהב שיש!!!!! ובגלל שזה לא המקום לדון על כך אני אפסיק עכשיו... -דנה-

Dafi the Mighty

New member
קבוצת עורב שולטת!

(זו לא קבוצה דמיונית, זה שם הקבוצה שהייתה לי אז בימים הרחוקים ההם בתנועת הנוער...)

123יעל

New member
מה על מה אתם מדברים?? באיזה תנועת..

באיזה תנועת נוער אתם? מאיפה? אני יודעת שזה לא המקום.... אבל זה מעניין אותי

ברודי

New member
../images/Emo3.gif

אני ודנה מבני עקיבא דפי סתם נראה לי המציאה לה תנועת נוער.... הגיוני.

למעלה