ספרים

levp1

New member
ספרים

על אילו ספרים על C אתם ממליצים? והאם אפשר להשיג אותם באינטרנט? (מומלץ בעברית)

raffib

New member
יש הרבה

למשל: המדריך השלם לשפת C C כשפת אם המדריך לשפת C ועוד ..... צירפתי לך לינקים של אתרים בהם ניתן לרכוש ספרים זה ועוד אחרים

darkstar

New member
לי יש

את המדריך השלם לשפת c וזה ספר חביב אבל לדעתי כל הספרים שמוזכרים כאן שוים לתחת ואולי טובים למי שרוצה לעבור משפ אחת לאחרת אתה מבין שפה זה כמו מכחול אבל קודם צריך לדעת איך לצייר לדעתי תתחיל ללמוד עקרונות תכנותיים ופתרון אלוגריתמים ומשם תישם את זה על שפה כבחירתך

darkstar

New member
אתה צריך להבין משהו

זה לא שאתה לא יודע כלום ב c זה שאתה לא יודע כלום בתכנות c זה רק כלי ולעבור משפה לשפה אפשר ממש תוך שבוע שבועיים השאלה זה אם אתה רוצה לדעת c או שאתה רוצה לדעת לתכנת...

darkstar

New member
אתה צריך להבין משהו

זה לא שאתה לא יודע כלום ב c זה שאתה לא יודע כלום בתכנות c זה רק כלי ולעבור משפה לשפה אפשר ממש תוך שבוע שבועיים השאלה זה אם אתה רוצה לדעת c או שאתה רוצה לדעת לתכנת...

levp1

New member
הסבר

שנה הבאה אני אלמד תכנות ואני רוצה לבוא מוכן כבר מצאתי מדריכים על PHP לקרוא אני אקרא אותם ואז אני אלמד קצת על C ואולי אחר כך עוד כמה דברים אחרים ביותר כללי כדי לבוא מוכן לשנה הבאה (עוד אפילו לא אמרו לנו על אילו שפות נלמד אבל אני מניח שנתחיל על HTNL (אבל אני כבר יודע את זה) ואז נעבור למשהו כמו C, C++ ,PERL

HTML

זאת שפת סימון עם תגיות. בבית ספר מלמדים HTML , JAVASCRIPT ו - ASP , אבל עד כמה שהבנתי ברמה ירודה. שנה ראשונה מלמדים אותך שפה (פסקל או C) ושנה שנייה עקרונות תכנות. לי היו בערך 8 מורות למחשבים בבית ספר חלק פוטרו , חלק לא ידוע איפה אבל אף אחת, לא לימדה אותי כמו שצריך. המורות רק מקריאות מספרים, ולא יודעות את החומר אותו הן מלמדות. (וחבל..)

levp1

New member
אם המורים לא ילמדו אני אלמד לבד...

איזה כיף היום נגמרו הלימודים וקבעתי בבית ספר שלי כמה שיאים וגם כמה שיאים עצמיים (אחד מהם הוא שלילי)

darkstar

New member
אתה צריך להבין משהו

למעלה