ספרים!

vishnushka

New member
hoooo BOOOOKS!!!../images/Emo132.gif

nice topic! well now reading- crime&punishment by Dostoyevskiy last one was red azalea/Anci Min the best is Bulgakof with master&margarita. allso girls for sale by Zana Muhsan and trainspotting by Irvine Welsh mmmm.. and many more:) Jisus was talking baut "ha metutelet shel fuko"-i tried to read it and it was too much for me but from the first 30 p' i can tell for sure that i'll try to reat it again sometime.. now, the one i couldn't read is... De'vinchi code by Dan Brown. i just couldn't make it!!! i raed 5 pages and got pissed off!!!

lol lypop

New member
סבבה

אממ הספר האחרון שקראתי : כגרע אני עובדת על שניים אבל האחרון שסימתי היה מקבת', האחרון שסימתי ולא הייתי חייבת לקרוא בשיעור אנגלית זה deception point של דן בראון באנגלית ומותו של סוכן בעברית. הספר האהוב עלי: אין רק אחד כזה אבל ממש אהבתי מישהו לרוץ איתו של דויד גרוסמן... ספר שסבלתי מכל רגע: אממ היו חלקים נחמדים אבל ממש נלחמתי בשינים כדי לסים את "מר מאני" של א. ב. יהושוע כן, אני קוראת ספרים של מורות ללשון. אז מה?

go JoJo

New member
אהה...בקשר לספר של דן בראון

נראה לי שבתרגום זה נקודת ההונאה

faland

New member
קראת את השיבה להודו?

של א. בץ יהושוע? אפילו שזה רומן דיי זול אהבתי... ואני כניראה היחיד

ויקוש16

New member
מישהו לרוץ איתו

גם אני ממש אהבתי את הספר. ממש יפה... הוא גורם לך לחשוב הרבה על דברים שלפני זה לא הקדשת להם אפילו שניה מחשבה... ללא ספק זה ספר מאוד חזק שמשאיר עליך את חותמו להרבה זמן...

למעלה