ספרים

Sith Master

New member
ספרים ../images/Emo19.gif

תסבירו לי משהו. למה כל הספרים של מלחמת הכוכבים הם בתקופת הסרטים. למה אין ספרים על תקופת tales of the jedi שזה 5000 ו4000, כמו שיש משהו כמו 6 סיפורי קומיקס של התקופה ועוד איזה שניים של 1000 שנה לפני הסרטים. פללליז תסבירו לי. או שאם יש אני צריך שמות. אבל בטח אין... אולי יש? לאאאאאא אין. רגע, יכול להיות. לא, אין וזה סופי- אבל אולי כן? אתם תאלצו לסלוח לאישיות השניה שלי לפעמים היא משתלטת עליי כשיש
במערכת

בתקופת הסרטים?

רוב הספרים הם הרבה אחרי הסרטים, או בינהם.... לא יודע בקשר לתקופות העתיקות.

wicked clown

New member
לא שמעתי על ספרים כאלה...

יש לי רק בין...אחרי...וקצת לפני...הקומיקסים אני מכיר..The order of the jedi..אם אני לא טועה...ועוד כמה...

Sith Master

New member
הקומיקסים../images/Emo19.gif

דבר ראשון- כמה לפני וכמה זה הרבה אחרי הסרטים? עכשיו לקומיקסים. הסדרה של העתיקים נקראת Tales Of The Jedi ויש בא את 7 הסיפורים הבאים. בכל סיפור יש מספר חוברות: The Golden Age Of The Sith תור הזהב של הסית´: 5000 שנה לפני אפ´ 4. 5 חוברות + 1 (מספר 0 יצאה אחרי 5 אבל מספרת את הלפני). The Fall Of The Sith Empire נפילת אימפריית הסית´:5000 שנה לפני אפ´4. 5 חוברות Knights Of The Old Republic אבירי הרפובליקה הישנה: 4000 שנה לפני אפ´ 4. 5 חוברות. The Freedon Nadd Uprising 3998 שנה לפני אפ´ 4. 2 חוברות Dark Lords of the Sith אבירי האופל של הסית´ (פאקינג ליים תרגום): 3997 שנה לפני אפ´ 4. 6 חוברות. Sith War מלחמת הסית´: 3996 שנה לפני אפ´ 4. 6 חוברות. Redemption פדיון: 3986 שנה לפני אפ´ 4. 5 חוברות. תהנו.

wicked clown

New member
נכון...

היתבלבלתי בשם...עכשיו בספרים שיש לי זה מגיע עד איזה 20 שנה אחרי הסרט שובו של הג´דיי....והליפני יש לי רק את הטרילוגיה של האן סולו שמספרת איך הוא בכלל ניכנס לכל העסק והיסתבך עם ג´אבה...סידרה מאוד מעניינת...

למעלה