ספרים רבותי ספרים......

ron68

New member
ספרים רבותי ספרים......

כרגע סיימתי ספר נפלא. האפיפיורית יוהנה של דונה וולפולק קרוס. רומן המבוסס על חייה של האפיפיורית יוהנה, דמות היסטורית שניה במחלוקת אשר הצליחה במאה התשעיית כשהיא מחופשת לגבר לשלוט על העולם הנוצרי כאשה הראשונה והיחידה שישבה אי פעם על כס פטרוס הקדוש. אהבתי וממליצה בחום לקרוא אותו. יש לכם ספרים מעניינים ומומלצים??????????

mishimashu

New member
יש לי המלצה

אנחנו שאוהבות כל כך ספר של סופרת צ'יליאנית. לנשים בלבד!!! כל דף שאפתח בספר אמצא בו משפט שאוכל להזדהות איתו כאישה. וכמובן, אלה תולדות שהוא בעיני ה"מסטרפיס" של המאה. השאלה היא האם מישהו מהפליטים מצליח לקרוא ספר.אני פליטה כבר חודש ולכאורה יש לי את כל היום לקריאה אב לא מסוגלת לקרוא פסקה שיש בה יותר משני משפטים.

מרגנית2

New member
טוב לראות אותך פה פליטה חמודה!

נותרו 14 שעות לתחילת הפסקת האש.. תתעודדי!

mishimashu

New member
עוד מעט...

נראה לכם שאכן תהיה הפסקת אש????? האם ביום שלישי ארחץ את שירי, ארדים אותה במיטה שלה, אשחק איתה בשמיכה שהכנתי אחרי הלידה על הרצפה בסלון, אשמע את המוסיקה שאני אוהבת, אשים את הרגליים על השולחן, אדבר בלי הכרה בטלפון, אשיר לשירי שירים שהיא אוהבת (נורה ג'ונס, טרייסי צ'פמן-ילדה עם טעם איכותי יש לי...)???????? כל כך הרבה סימני שאלה... מתה לחזור הביתה. חופשת הלידה הייתה קצרה כל כך ואפילו לא הספקתי לקשט לשירי את החדר. כל כך הרבה מחשבות...עברנו במלחמה הזו. אבא של שירי לא יצר קשר. כנראה הוא היה שמח שהייתה נופלת עלינו קטיושה...ואני חשבתי שאם תיפול עליו לפחות אוכל להגיד לשירי שאבא היה "גיבור", וכמו שאומרים בחברה, איזה גיבור ואיזה נעליים...טמבל!!!

YYY אני עכשיו סיימתי ספר מעולה!!!!!

להחזיק את הזנב של החלום/ניצה סלונים ספר חובה!!!!!! נהניתי מכל רגע למעשה לא יכולתי לעצור עד העמוד האחרון....שאז פחדתי להמשיך לקרוא...לא רציתי שיגמר מומלץ בחום!!!

Bavmorda

New member
../images/Emo45.gifגמני קראתי אותו

בזמן ההריון הראשון שלי. ספר מצוין
אני סיימתי לא מזמן לקרוא את "צלה של הרוח" ומאד נהנתי. כהמלצה עבורך כמובן שצופן דה וינצ'י קיבל הרבה מחמאות, אבל יצא שרק התחלתי אותו ולא סיימתי... בתקופה שלא התחשק לי לקרוא. לעומת זה התחלתי לפני כמה ימים את הספר הבא אחריו שדן בראון כתב "מלאכים ושדים". נייס. ספרים ישנים יותר שאהבתי הם ספריו של מאיר שלו (חוץ מ"פונטנלה") וגם "הקפות ביער" של דלין מתיה. לילה טוב, BAV.

למעלה