ספרים מתורגמים

ספרים מתורגמים

שלום רציתי לשאול איזה ספרים כבר יצאו בעברית של טרי פראצ'ט. האם יצא כבר אלים קטנים בעברית? תודה.

ויימס

New member
אלים קטנים עוד לא יצא,

ובכלל מאז 2003 לא יצא ספר מתורגם מעולם הדיסק, הבה נפנה ביחד אצבע מאשימה אל הוצאת כנרת. הספרים הבאים כן תורגמו: צבע הכשף אור מופלא פולחני כשף תרועת מוות מעשי קסמים אחיות הגורל פירמידות שומרים! שומרים! ראינוע איש הקציר מכשפות בחו"ל

מ א ג ר ט

New member
שוב את עושה את זה?

יש אתר, יש מאמרים. ובאמת, למה אין קישור לאתר של הפורום???

ofer314

New member
מה באמת קורה עם זה ?

האם מישהו שמע תשובה כלשהי בנושא מלואים הידוע לשמצה? אולי כדאי שאני אנסה קצת לחץ פיזי מתון בנושא?

Dharmashetra

New member
אני לא רוצה להשמע שאפתני מדי..

אבל למה לא לעשות תרגום עצמאי של הספרים? מבחינת זכויות יוצרים הבעיה מתחילה רק אם רוצים לפרסם את התרגום אבל תמיד אפשר לקוות שלואים יתעניין או מישהו מאופוס.... אגב, תורגם גם סיפור קצר של פראצט הוא נמצא באוסף אגדות בהוצאת אופוס ועוסק בגראני אבל אני לא זוכר איך קוראים לו...

lordsot

New member
אין ספק שזה יצליח לו.

קצת קשה לתרגם גרוה יותר, אתה לא חושב? ריבת תפוזים עצובה אומר לך משהו??

ללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאא....

מה זה? מה זה לעזאזל ריבת תפוזים עצובה??? ומה זה הספר המוזר הזה, "בשורות טובות" שכולם מדברים עליו כל הזמן?!?!?!?! טוב, חבר'ה, ברצינות. שרעבי היא אולי מתרגמת גרועה, אבל היא לפחות מתרגמת, ז"א בכל זאת צריך קצת אימון וניסיון כדי להגיע לרמה שלה. רמה נמוכה מאוד אומנם, אבל כמו שאומרים על סתמרוח - "יש 8 דרגות כשף בעולם, כאשר דרגה 1 זה המכשפים הכי נמוכים. רוב מוריו של סתמרוח תומכים בדיעה שהוא לא הצליח אפילו להגיע לדרגה 0, בה נמצאים רוב האנשים הנורמליים."

ויימס

New member
אני לא חושבת שהיא מתרגמת גרועה.

זה פשוט שיש לה פשלות שנובעות לא מחוסר ידע אלא מחוסר תשומת לב, וזה קורה הרבה למתרגמים לעברית משום מה, אני יכולה רק לנחש שהם עובדים במהירות היסטרית ובתנאים מחורבנים, וזה מה שגורם לזה.

Dharmashetra

New member
אני לא רוצה להשמע שאפתני מדי..

אבל למה לא לעשות תרגום עצמאי של הספרים? מבחינת זכויות יוצרים הבעיה מתחילה רק אם רוצים לפרסם את התרגום אבל תמיד אפשר לקוות שלואים יתעניין או מישהו מאופוס.... אגב, תורגם גם סיפור קצר של פראצט הוא נמצא באוסף אגדות בהוצאת אופוס ועוסק בגראני אבל אני לא זוכר איך קוראים לו...

ויימס

New member
נצל"ש שאלה קטנה.

למה בשם נעלי העקב החומות של דודה אירמה הקישור של אתר הפורום מוביל לפורום פאנפיקים?!

שאלה מעניינת @_____@

והאמת היא שאין לי מושג למה. אבל אם מישהו יהיה נחמד וישים פה את הקישור לאתר, אדאג שזה יתוקן במהרה. אלוהים, אפילו אני לא עד כדי כך אפופה בכדי לקשר לפורום פאנפיקים. מה גם שבדקתי את הקישור השהכנסתי אותו לטאגליינס.

lordsot

New member
מה זה הדבר הזה???

אני מרגיש מופלה. למה באתר שלנו אין תפרית נפתח?????????....(?)

למעלה