ספרים מומלצים!

Shai_z

New member
ספרים מומלצים!

קיבלתי ליומולדת ספר שאני מעוניין להחליף-ואין לי מושג במה-יש לכם/ן המלצות בשבילי?

yearak

New member
תגובה

ספר אימה טוב: הילדה שאהבה את טום גורדון של סטיבן קינג. נורא מפחיד ומותח... אם לא זה, אתה יכול לקנות למשל ספרי הארי פוטר שאין לך :)

Hermione G

New member
מומלצים

``הסיפור שאינו נגמר`` של אנדה ``ילד האתמול`` של אסימוב וגם ``ג`ני`` של דאגלס פרסטון... ספרים נהדרים!

Hermione

New member
המלצות שוב...

ואני חוזרת על מה שכבר אמרתי: מי שלא קרא את ההוביט של טולקין ואת שלושת שר הטבעות שאחריו, שיקרא ומהר!! וגם יש את הסיפור שאינו נגמר שהוא גם (כפי שכבר ציינה Hermione G) ספר מ-ד-ה-י-ם למרות שהוא קצת מתוסבך... ויש עוד מלא: אם אתה מחפש משהו סתם פשוט לקרוא, אבל מצחיק, אז יש את ``שלושה בסירה אחת`` של ג`רום, ויש גם את ``פו הדב`` (אבל הספר האמיתי) ו``אליס בארץ הפלאות`` שזה פשוט ספר חמוד... ואני יכולה עוד להמשיך ולהמשיך ולהמשיך, אז כדאי שאני אעצור עכשיו... :cool:

Prongs

New member
נכון שכחתי באמת את פו.

ולמי שחושב שזה ספר לילדים קטנים שיחשוב שוב כי הספר האמיתי והמקורי אומנם מתאים גם לילדים קטנים אבל לגיל שלנו זה ממש משש טוב וגם מצחיק.

Hermione

New member
יש לזה המשך

עוד לא ממש קראתי אותו בעצמי אבל קוראים לזה ``שלושה בבומל`` וזה נראה גם מאוד חמוד...

Prongs

New member
אפשר לשאול איזה ספר אתה רוצה להחליף?

ספרים מומלצים: כל ספר של טולקין: ההוביט ושר הטבעות הכי טובים לדעתי (פנטאזיה[גובלינים עורקים ענקים קוסמים אלפים ועוד ועוד]) 10 כושים קטנים / אגאתה קריסטי. ספר ישן אבל יפה מאוד עם סיום גאוני (מתח בלשי) בעל זבוב (באנגלית lord of the flies) / William Golding אני רק התחלתי את זה (באנגלית) וזה נראה לי ספר ממש טוב זה על חבורת ילדים שהמטוס שלהם מתרסק והם נשארים לבד על אי בודד אבל בניגוד למשפחת רובינזון הם לא מסתדרים והופכים לפראים ואפילו הורגים ילד אחד. ספרים של ג`ול וורן: 20 אלף מייל מתחת למים, אי המיסתורין ועוד. האחים לב ארי/אסטריד לינדגרן. ואני חושב שזה מספיק... Prongs

Shai_z

New member
פנג הלבן...

הספר שאני רוצה להחליף זה ``פנג הלבן``-כי כבר קראתי אותו-ספר נחמד למדי... וקראתי ``ההוביט`` ואץ החלק הראשון של ``שר הטבעות`` וקראתי את החלק הראשון של 20 אלף מייל מתחת לפני הים...

למעלה