ספרים מומלצים.

מירטל

New member
ספרים מומלצים.

איזה ספרים אתם חושבים שהם הכי טובים של רומח הדרקון ומאילה כדאי להזהר? ואני לא מדברת על כל דבר שתורגם לעיברית- אני מדברת על הספרים האלה שמלבד מעריצי רומח מושבעים אף אחד אחר לא מכיר שמע קרא. דעתי האישי: magic of krynn - תאמינו לי שבכיתי שסיימתי לקרוא את wayward children ? love and war - הסיפור המדהים על החד קרן והאייל. אני לא זוכרת איך קוראים לזה- אבל הסיפור על ארקיאס- מסדרת vilins - הוא סיפור אגדה מדהים. לעומת זאת תתרחקו מ tears of night's sky, ספר גרוע.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
The Theives' guild

ספר חדש שממש הופתעתי מאיכותו, במיוחד שמדובר על סופר אנונימי שזהו הספר הראשון שלו ברומח (למיטב ידיעתי). מדובר על פלאנתאס שאחרי מלחמת הנשמות ועל "העולם התחתון" שלה. העיר מצטיירת בפן חדש שלא הכרתם מעולם, בפירוט רב. כמו כן בסופו של דבר גיבור הספר מתגלה כמישהו שלא ציפיתם לו...

Arana

Well-known member
מנהל
יש לי כמה ספרים שהזמנתי מאמזון

אבל עוד לא קראתי, כמו למשל war of the lance. דבר אחד שאני בטוחה שיהיה בו טוב הוא סיפור קצר מאת וייס והיקמן שמסופר ע"י גדילן ושמו the story Tasslehoff promised he would never ever tell. קטע ממנו אפילו צוטט באתר הקנציקלופדיה בתור דוגמה איך נימוסי לנהוג כאשר פוגשים בקנדר... יש לי גם את spirits of the wind ואת the dargonesti, ואני מקווה שאספיק להגיע אליהם מתישהו במילניום הזה. מה שכן קראתי: the magic of Krynn היה ענק, סיפורים נהדרים. Kendermore - מסעו של גדילן בחזרה לקנדרמור בזמן שהחבורה נפרדה לחמש שנים. חמוד, יש שם תיאורים פשוט קורעים מצחוק על הצורה שבה העיר קנדרמור מתנהלת (פועלים שמשתעממים כשהם בונים רחוב ופשוט מפסיקים באמצע, תושב העיר שמגיע להתלונן בעירייה שבנו לו כביש שעובר באמצע הבית שלו, וכאשר שואלים אותו מה רע בזה, הוא אומר שזה בסדר, אבל הוא רוצה עכשיו רישיון לפונדק). tales of uncle trapspringer - אז באמת היה קנדר כזה שקראו לו קפיץ-מלכודת, וזה ספר די נחמד, ובו גם סוף-סוף מוסבר למה לכל הקנדרים יש דוד קפיץ-מלכודת שהספיק לעשות הכל בחיים (ואפילו להגיע לירח לפני אילן רמון). the odyssey of Gilthanas - כבר הזכרתי אותו בפורום בעבר, לחובבי גילתנאס (כמוני). שנים לאחר שמלחמת הרומח נגמרה, גילתנאס מתחרט על שהניח לסילברה ללכת ויוצא במסע לחפש אותה. זה לא ממש רומן אלא אסופה של פרקים שכל אחד מסופר ע"י מספר אחר (לרוב מספר כל יודע, לפעמים גילתנאס ולפעמים דמויות שהוא פוגש בדרכו), ומטרת הספר להציג לקורא מקומות מיוחדים בקרין. בסוף הספר יש פירוט של כל המקומות שמוזכרים, כולל האגדה שקשורה לכל אחד מהם וכן נקודות לגבי אותו מקום שחשובות למשחק תפקידים. קניתי את הספר הזה כי פשוט הייתי חייבת לדעת מה קורה איתו. הוא אפילו לא מוזכר ב"שחר האביב", שלא לדבר על "אגדות". חשבתי שאולי יהיה כתוב שם על החלק שמושמט מ"ליל חורף" שבו גילתנאס וסילברה הולכים לחפש את ביצי דרקוני הטוב. חשבתי שעם כל כך הרבה ספרי spin-off, מישהו יהיה חייב לכתוב את הסיפור הזה...

just Tanyush

New member
אני מ´זה מציעה לך לקרוא מהר את

The war of the Lance זה ספר מעולה, והסיפורים שם ממש טובים (במיוחד של גדיל)!

FiRePOweR

New member
סוף סוף

השגתי את הספר השני והשלישי מתוך סדרת הלוחמים ובכך סגרתי את כל השביעיה של הלוחמים . אבל אני יותר מרוצה שתוך שבועיים גמרתי את כל שישיית ה- preludes ספרים שישבו אצלי שנים בספרייה . אבל יותר בלאגן בראש הם עשו ה timeline פשוט דפוק .

just Tanyush

New member
ישלי פה אחד למעריצי רייסטלין

The Reign of Istar יש שם סיפורים ממש נחמדים. ועוד ספר נחמד זה: The cataclysm שהוא ההמשל של הספר למעלה (ורייסטלין לא מופיע שם)

D gitaL

New member
מישהו פה משאיל ספרים?

ואם הוא גר בצפון אז ממש נחמד!

Arana

Well-known member
מנהל
ספרים על המחשב?!

מאיפה? איך משיגים דבר כזה?

ShadowFlash

New member
תחשבי על המילה האסורה כאן

בפורום... ותדעי.. גם לי יש כמה על המח.. אבל אני לא אדבר על זה זה רק יעצבן את סייבר

just Tanyush

New member
אני לא חושבת שסייבר יאהב

אם אני אגיד מאיפה הוצאתי את זה... *שיעול*אם אתה רוצה*שיעול* שלח לי מסר ואני*שיעול*אגיד לך*שיעול

למעלה