ספרים למכירה

alond

New member
ספרים למכירה

tales II vol 1:the reign of istar/weis,hickman very good condition 20 NIS tales II vol 2:the cataclysm/weis,hickman very good condition 20 NIS tales II vol 3:the war of the lance/weis,hickman very good condition 20 NIS The meeting sextet 1:Kindred spirits/Anthony, Mark,Porath, Ellen very good condition 20 NIS The meeting sextet 2:Wanderlust/Kirchoff, Mary,Winter, Steve very good condition 20 NIS The meeting sextet 3:Dark heart/Daniell, Tina very good condition 20 NIS The meeting sextet 4:The oath and the measure/Williams, Michael very good condition 20 NIS The meeting sextet 5:Steel and stone/Porath, Ellen very good condition 20 NIS The meeting sextet 6:The companions/Daniell, Tina very good condition 20 NIS the price of power/rose estes used 10 NIS the demon hand/rose estes used 10 NIS למעוניינים [email protected]

נצל"ש עצבני ../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif../images/Emo11.gif

שמתם לב מה קורה לאחרונה בפורום? מה זה כל ההודעות של "שירשרתי למד שיפ", "לא נכון שרשרת למונדאוסט!
" "אני יודע לאיפה אני משרשר!" "כן? אז תלמד שוב!" עצוווורר
אתה הומו!
לא, אתה רק צריך ללמוד לשרשר. איך יודעים מה משורשר למה? הדגמה קצרה: 0הודעה חדשה 0 תגובה להודעה התגובה להודעה נמצאת באלכסון שמאלה להודעה עצמה. אם יש תגובה גם לתגובה, ותגובה לתגובה של התגובה, זה יראה ככה: 0הודעה חדשה 0תגובה להודעה 0 תגובה לתגובה 0 תגובה לתגובה לתגובה להודעה עד כאן הכל מובן. אבל מה קורה אם יש הרבה תגובות לאותה הודעה ואז קשה לראות למי אתה משרשר, ואיפה ההודעה שרצית לשרשר אליה תגובה? 0הודעה חדשה 0תגובה להודעה 0תגובה להודעה 0תגובה להודעה 0תגובה לתגובה 0תגובה לתגובה 0תגובה להודעה זה מאד פשוט. אם אתה רוצה להגיב להודעה הראשית - החדשה, ואהת לא מוצא אותה (בדרך כלל לא כתוב "הודעה חדשה" שם למעלה
), עוקבים באצבע אחרי השרשורים שיותר שמאליים מההודעה, דהיינו התגובות אליה, בקו ישר עד שמוצאים את ההודעה. לא קשה במיוחד. הדגמה אחרונה: 0 הודעה חדשה - הוספת תגובה 0 תגובה להודעה - הוספת תגובה 0תגובה לתגובה - הוספת תגובה 0 תגובה לתגובה - הוספת תגובה 0תגובה לתגובה לתגובה - הוספת תגובה 0 תגובה לתגובה - הוספת תגובה 0 תגובה להודעה - הוספת תגובה 0 תגובה להודעה - הוספת תגובה 0 תגובה להודעה - הוספת תגובה אם אתם רוצים להגיב להודעה החדשה, תלחצו על "הוספת תגובה" שבהודעה החדשה. אם אתם רוצים להגיב לאחת מהתגובות להודעה החדשה, תלחצו על הוספת תגובה שבתגובה להודעה, שאליה אתם רוצים להגיב. לא בהודעה החדשה, או בתגובות האחרות, אלא רק בהודעה שאליה אתם רוצים להגיב. מובן
משוחררים.

../images/Emo59.gif

"תרועות חצוצרה" אני מכריז בזאת כי הפרופסורית לשירשורים מספר אחת היא:לאורנה נסיכת קלינסטי (בקול חגיגי במיוחד)

python 4

New member
איך הולך השיר, לאורנה?

שרשרי אותו, אל תעשי לו חשבון שרשרי אותו כמו ששירשרת אותי שרשרי, אותו, שרשרי

casper 007

New member
נשארו פריטי drgaonlance,לבוא ולקחת!

למכירה ספרי קריאה חדשים של "רומח הדרקון" (באנגלית) כל הספרים חדשים לחלוטין. מחיר כל ספר - 50 ש"ח. אני מעדיף להיפתר מכל הספרים בבת-אחת ואתן הנחה למי שמעוניין בכולם!!! אנא התקשרו בהקדם האפשרי: 294322 066 רשימת הספרים: :LEGENDS TRILOGY שלישיית הספרים שמספרת על השתלשלות העניינים לאחר מה שמסופר בטרילוגיה הקלאסית הראשונה של רומח הדרקון ומתרכזת בין היתר בעליית כוחו של רייסטלין. volume 1: time of the twins volume 2: war of the twins volume 3: test of the twins :HEROES TRILOGY שני ספרים מטרילוגיות משלימות שמספרים את קורותיו של גאלן, נער פשוט שהופך להיות אביר סולאמניה. weasel's luck ("galen beknighted (sequel to "weasel's luck

למעלה