ספרים ישנים...

tootbanana

New member
ספרים ישנים...

עכשיו אני בבית סבתי, ובדיוק מצאנו אוצר: ספר יוהושע מקרא מפורש הוצאה חמישית, הודפס בוילנה בשנת תרע"ד בהוצאת רוזנקרנץ ושריפטזטצר משנת תרע"ד שירי י.ל. גורדון ישנים גם חדשים, ספר שלישי שהודפס בורשה בדפוס "הצפירה", בשנת תרס"ה (1865) מהדורת 1904 (לפני מאה שנה!) בעל כריכת משי מצוירת ידנית, כמובן. תורת החי, ספר לימוד לבתי-ספר עממיים, חיבר י. אהרוני הוצאת "קוהלת", דפוס איתן שושני, תל-אביב. תרפ"נ. תורת החשבון, חיבר וסידר דוקטור א. ברוך, חוברת ד' הוצאת "דביר" תל-אביב תרצ"ו רומן: "שעת ה-25" חיבר: ק. וירגיל גיאורגיו בוצאת "דרור" תל-אביב תשי"ד חזון האדם, חיבר: אימרה אדץ' הוצאת "אברהם יוסף שטיבל" ורשה תרפ"ד

avitalit

New member
שלום תותית...

ומה התוכניות שלכן לגבי הספרים הנ"ל? אני מתעניין בספר יהושע . רוזן בטח יתעניין בספר המאויר ...... האם יש גם ספרי גיאוגרפיה/ הסטוריה של ארץ ישראל ב"אוצר" הזה? בכל מקרה - שיהיה מזל"ט ושמח לקרוא שהבולים מצאו חן בענייך . אשלח לך בקרוב עוד כמה . איציק

avitalit

New member
ניצלו"ש - תמיר דורון אריק תותבננה

ומי שאוסף כאן בולי ספנות ... נא שילחו לי את כתובתכם שוב .. הדף בו רשמתי אותן - נעלם .. יש לי כמה בולים חדשים למשלוח .

avitalit

New member
יש ויש - ברם אולם הם כבר באלבומה

של הבת השלישית שלי(בת 10 ) שהחליטה בשבת האחרונה שהיא אוספת בולי חיות .....SORRY .

../images/Emo54.gifאוך שוב ברח לי../images/Emo108.gif

אני מאחלת לה בהצלחה עם החתולים אני אוספת כמעט כל דבר שנראה כמו חתול או שיש עליו חתול. זה אוסף מקסים. מוקדש לביתך

למעלה