ספרים חיצוניים איזה סיפורים על העולם של מרטין קיימים פרט לאביר הלא משוח ושיר של אש...
ב בלין New member 11/2/06 #1 ספרים חיצוניים איזה סיפורים על העולם של מרטין קיימים פרט לאביר הלא משוח ושיר של אש...
Y YanivLib New member 18/2/06 #10 זה נחמד לראות שכולכם מעוניינים בספר שלי ומודים לי מראש, אבל אני הצעתי אותו לבלין ולבלין בלבד. אם הוא ירצה בכך הוא יוכל לשלוח את הספר למי שמתחשק לו. זאת במידה והוא יביע התעניינות.
זה נחמד לראות שכולכם מעוניינים בספר שלי ומודים לי מראש, אבל אני הצעתי אותו לבלין ולבלין בלבד. אם הוא ירצה בכך הוא יוכל לשלוח את הספר למי שמתחשק לו. זאת במידה והוא יביע התעניינות.
ב בלין New member 19/2/06 #11 הוא רוצה והוא לא היה פה הרבה זמן [email protected] ואם אתה יכול, קצת מידע על הספר, מתי נכתב, איפה יצא, וכו'.
הוא רוצה והוא לא היה פה הרבה זמן [email protected] ואם אתה יכול, קצת מידע על הספר, מתי נכתב, איפה יצא, וכו'.
D deathstar New member 22/2/06 #12 אני יכול לשלוח את כל הספרים של מרטי מי שמעוניין ועדיין לא קיבל שיגיב פה עם האימייל שלו.
K k o p15 New member 2/3/06 #14 אתה יכול לשלוח לי את הספרים? בבקשה האי מייל שלי זה [email protected] תודה רבה!