ספרים (הקפצה)

בעז 21

New member
ספרים רבותי

אני מדבר עכשיו לכל אנשי הSYSTEM פה : טכנאי\מנהלי רשתות וכדומה... שכל אחד ירשום פה ספרים שהוא ממליץ בחום עליהם או שהוא חושב שהם ספרי חובה. (ספרים בתחום כמובן) אני יתחיל : 1.TCP/IP Illustrated, Volume 1 by W. Richard Stevens בטוח שאתם מכירים את הספר הזה. למרות שנכתב לפני 10 שנים ויחסית לא עדכני עדין נחשב לספר אם לא הכי טוב אז בין הטובים שבספרים המתעסקים ב tcp/ip ספר חובה לפי דעתי לכל איש רשתות. 2.Internetworking with TCP/IP Vol.1: Principles, Protocols, and Architecture (4th Edition) האנשים שאני מכיר שקראו את הספר או אהבו אותו מאד או שנאו אותו וטענו שמי שרוצה לחטוף שינה טובה שיקרא את הספר. אני אישית אהבתי מאד לקרוא את הספר . לאחר קריאה של הספר של סטיבנס קראתי את הספר הזה והוא השלים לי המון דברים. הספר הזה נחשב מאד בתחום ולפי דעתי גם הוא ספר חובה.. בכל אופן אם יהיה פידבקים חיובים לשירשור הזה אני יוסיף ספרים נוספים שקראתי.. בברכה בעז

iis5

New member
קבל

מאוד חשוב לניהול רשת EXCHANGE 2000 SERVER ADMINISTRATION MCSE WIN2K

antidot

New member
ספרים (הקפצה)

נראה לי חבל לעבור על הנושא לא התייחסות. כמה תוספות משלי: Routing TCP/IP Volume I/II של Cisco Press (מתישהו אני אסיים אותם
) מחבר: Jeff Doyle Inside Active Directory: A System Administrator's Guide by Sakari Kouti, Mika Seitsonen ספר חובה לכל פריק של AD (מהדורה שניה בדרך) Active Directory Cookbook של Robbie Allen (הוצאת O'Reilly) (ספר מתכונים עתיר תשבוחות על AD) Mastering Windows Server NT/2000/2003 של Mark Minasi (היום אני מתייחס אליהם כדי שטחיים, אבל העבודה הראשונה שלי בתחום היא בזכות Mastering Windows NT Server ). בסה"כ סדרה מצויינת בשביל לקבל רקע מוצק על מערכות של מייקרוסופט. Programming Perl third edition (שוב אוריילי) - מחזיק כרפרנס כאשר אני צריך לגעת בפרל. על ספרים בנושא C/C++ כבר הספיק להביע את דעתו יחיאל קימחי (ברי מזל אלה שלא נתקלו בו
): http://www.cs.technion.ac.il/users/yechiel/CS/C+C++books.html

למעלה