עקרונית אפשר, אבל...
עדיף לקרוא את הספרים בסדר שבו הם נכתבו. יש לכך מספר סיבות. ראשית, ברשומות יש התיחסויות לעבר, לאירועים שהתרחשו בכבשן הנשמה, בעוד שבכבשן הנשמה יש רמזים למה שיקרה בעתיד, ברשומות. יש הבדל בין לקרוא קודם את ההתיחסיויות על למשל יום השיט המוצלח של חלמיש ברשומות ורק אחר כך לקרוא תיאור מפורט יותר של אותו יום בכבשן הנשמה, לבין קריאה של הדברים בסדר הפוך. עדיף לקרוא את הדברים האלו באותו סדר שבו הם נכתבו. שנית, בשביל מרגרט וייס וטרייסי היקמן כתיבת הספרים ויצירת העולם היו מסע, ולדעתי נכנסים לעולם רומח הדרקון בצורה יותר טובה עם עושים את המסע הזה ביחד איתם - כלומר באותו סדר שבו הם עשו אותו. לבסוף, הרמה של אמנים משתפרת ככל שהם יוצרים יותר יצירות. הכתיבה בכבשן הנשמה יותר איכותית מאשר הכתיבה ברשומות, מכיוון שהסופרים היו יותר מנוסים. אם קוראים קודם את כבשן הנשמה ורק אחריו את רשומות, רואים ירידה מסויימת ברמה. לי אישית זה מפריע(אני אמנם קראתי את רשומות לפני כבשן הנשמה, אבל בסדרות ספרים אחרות זה הפריע לי. למשל קראתי את המלוריאן לפני הבלגאריאד ושמתי לב לכך שרמת הכתיבה הייתה יותר נמוכה.) לסיכום, כנראה שההשפעה של הבגרות בחיבור עדיין לא פגה והתגובה הזו יצאה כמו משהו שמלמדים בבית ספר, אז לפחות אני לא אכתוב סיכום כמו שצריך!