ספרים ביפנית

tachiwakare

New member
ספרים ביפנית

היי, עד היום יצא לי לקרוא ספרים ביפנית כמעט ורק באופן דיגיטאלי, ואני חייב לציין שזה מתחיל להמאס עליי...
אני אוהב להחזיק ביד את הספרים שאני קורא, ולהרגיש את הדפים בין האצבעות.

ומכאן שאלתי- מאיפה אתם רוכשים ספרים ביפנית (חדשים או יד שנייה)?
ראיתי שבאתר YESASIA אפשר לרכוש ספרים במחירי משלוח סבירים יחסית (8 דולר+3 דולר לספר), אבל הבנתי שמשלוח מהם יכול לקחת מספר שבועות...
האם למישהו יש ניסיון במשלוח חבילות לארץ מיפן ובמחיר שלהן?

herouth

New member
אני קונה ב־honto.

משתמשים בשיטת המשלוח SAL, שהיא זולה יותר מדואר אויר, ולוקח פחות או יותר שבועיים, כי השיטה הזו מבוססת על מקום במטוס.

http://honto.jp/

tachiwakare

New member
מעניין מאוד

תודה! המחירים של המשלוח לישראל באמת נראים סבירים יחסית, אבל כשניסיתי אשכרה להזמין לא מצאתי אופציה של 海外, איפה בדיוק זה נמצא? אצלי אני מחויב לבחור באחד המחוזות של יפן...

tachiwakare

New member
לפי גוגל צריך להכניס כתובת יפנית ראנדומלית

והכתובת לא רלוונטית לכתובת אליה אני רוצה לשלוח את החבילה, ניסיתי וזה עבד:)
עוד שתי שאלות ברשותך - האם ניסית דרך משלוח אחרת שזולה יותר? (לדוגמא 船便) איך את יודעת כמה הספרים שוקלים ובהתאם כמה יעלה המשלוח?

herouth

New member
לא ניסיתי, אבל ברור שבדרך הזו זה ייקח הרבה

...יותר זמן. אם לא אכפת לך לחכות למעלה מחודש לחבילה, ההוזלה לא רעה.

בעיקרון אני קונה בדרך כלל מנגות וספרים קטנים בכריכה רכה אז אני יכולה לנחש את המשקל, ובכל מקרה אני יודעת שהמשלוח לא יהיה נורא יקר וכבר לא מחשבת אותו בדיוק. אבל אפשר לנסות לבדוק את הפרטים של הספר באמזון יפן, כי נדמה לי שבאמזון נותנים בדיוק את פרטי המשקל.

tachiwakare

New member
מגניב ביותר

באמאזון אין את המשקל, אבל באמת אפשר לחשב פחות או יותר את המשקל לפי גודל הספר:) אני רואה שאני צריך להגביל את עצמי ל-3 ספרים להזמנה (כשאחד מהם קטן) כדי שהמשלוח ישאר מתחת ל-100 שקלים. תוספת של 33 שקלים לספר זה אכן יחסית סביר, במיוחד בהתחשב במחירים הספרים הזולי םביפן (לדוגמא אפשר לרכוש את 1Q84 בגרסאת PAPERBACK ב-6 ספרים שעולם 600 ין כל אחד, כל הסדרה עולה כמו ספר אחד בישראל מבין השניים שיצאו בישראל).

herouth

New member
מאה שקל זה בערך 1.7 ק"ג

אם אתה קונה ספרי לימוד אז כן, זה בערך שלושה ספרים. אם אתה קונה מנגות ורומנים בכריכה רכה - אפשר שישה בחמישים שקל...

herouth

New member
אין לי מושג איך הגעת לרשימה הראשונה

אבל השניה היא זו שאני מצאתי. בוחרים SAL ו"דברי דפוס".

בכל מקרה הסתכלתי בקבלה שלי מהקניה האחרונה בהונטו ועלה לי 1,480 ין לשלוש מנגות ושלושה ספרים קטנים, ששוקלים 1058 גרם בלי האריזה, כך שבהחלט מדובר בטבלה השניה.

Mondsee

New member
לגבי YESASIA

לא הזמנתי אף פעם ספר אבל הזמנתי DVD ודיסקים כבר פעמים רבות וזה הגיע בטווח שבין עשרה ימים לשבועיים. רק פעם אחת זה לקח יותר, אולי 20 יום.

alokoma

New member
איזה סוג?

יש לי הרבה ספרים ביפנית בבית שאני מעוניין להפתר מהם, אבל איזה סגנון אתה קורא?

למעלה