ספרים בהמצלתי

הר ניר29

New member
ספרים בהמצלתי

חלקכם מתעניין בספרות להעשיר את ידיעותיו אנ לא בטוח שהכל פה יענה על שאלותיכם וציפיותיכם אבל הנה רשימה קטנה שאני ממליץ 1. Kinesiology of the Musculoskeletal System by Donald A. Neumann: ספר מעולה!!! 2. Essentials of Strength Training and Conditioning: הוצאה לאור של Human kinetics Physiology of Sport and Exercise, 4th Edition 3: ספר "כבד" ומתקדם יחסית בהבנת פיזולוגיה כללית ושל המאמץ 4. Athletic Development: The Art and Science of Functional Sports Conditioning: ספר טוב בפיתוח ספורטאים 5. Biomechanical Basis of Human Movement: ספר על עקרונות מכאנים וביומכאני בתנועה 6. Science and Practice of Strength Training: Second Edition: ספר מתקדם על מדעי אימון הכוח 7. Pediatric Exercise Medicine: From Physiologic Principles to Health Care Application ספר מעולה וכולל על אימון ילדים- של פרופ' בר אור ובעברית 1. כושר גופני: של ד"ר יואב מקל - אחלה ספר שמסביר בפשטות על שיטות אימון וההקשרים הפיזיולוגים. 2. פיזיולוגיה של המאמץ: ד"ר עמרי ענבר ושחר נייס: ספר מעט יותר מתקדם פיזיולוגית אך עושה עבודה מצויינת. 3. פעילות גופנית לילדים בבריאות ובחולי: פרופ אלון אלייקים וד"ר דן נמט - אחלה ספר על פעילות גופנית והקשרים מחלתיים, כמו סוכרת, שיתוק מוחין.... חלק מבספרים המידע חוזר על עצמו בוריאציות דומות תהנו איתי

oridoron77

New member
תודה רבה!

עכשיו תגיד לי - יש איזשהו מקום בארץ שאתה מכיר שאפשר להשיג את הספרים הנ"ל, אפילו כיד שנייה (אני את הספר של פיזיולגיה של המאמת השגתי מיד שנייה דרך פורום), ולא לרכוש דרך אמזון וכו'....?

oridoron77

New member
סבבה לא נורא + שאלה

ספר מספר 1 וספר מספר 5 מאוד מעניינים אותי, למרות שמספר 5 די לוטה בערפל.. יש מצב שתוכל לפרט קצת על הנושאים בו הוא יותר מתמקד בביומכאניקה? לגבי ספר מספר 7 שמאוד מעניין אותי, אם אני מבין נכון פרופ' בר אור המחבר הוציא רק מהדורה באנגלית? עד שיש כבר מישהו שמיישר קו עם שאר העולם בנושאים כאלה לא מפותחים, אז שיעשה מצווה לעברית אורי

הר ניר29

New member
ראשית

פרופ בר אור אינו איתנו עוד שנית... אני לא מכיר חומרים ברמה הזו בעברית הספר שלך פרופ אלייקים טוב לאימון קטינים בכל מקרה... לגבי הספר של הביומכניקה... האם ביומכניקה מעניינת אותך? מה הרקע שלך בנושא?

oridoron77

New member
שום רקע...

אליקים טוב לאימון קטינים, אך מתמקד יותר באוכלוסיה בריאה או חולה?

הר ניר29

New member
הייתי מנסה "לרכוש"

ספרים יותר בתחום הקיניזיולוגיה במקומך ולא בביומכניקה אם אתה לא רוצה או חושב למדוד תאוצות של גפיים כפי שהבנתי אותך קיניזיולוגיה יותר עונה לידע שאתה מחפש

oridoron77

New member
לקחתי לתשומת ליבי

רמת הידע הקניזיולוגי שיש לי הוא מקורס המאמנים בוינגייט בלבד. אין לי בעיה עם האנגלית, ככה שהספר הראשון ברשימה שלך יכול לענות על הדרישה שלי, או טיפה מוגזם?

הר ניר29

New member
נושא רחב מאוד

תנסה לבוא לסיפריה בוינגייט או במקומות אחרים שיש אותו תעיין בו קצת הוא אולי מיים עמוקים אבל נראה לי שאתה שחיין לא רע

oridoron77

New member
האמת שאני שוחה לא משהו

אני צריך לשפר את הטכניקה... אני אנסה לאתר את הספר הזה אישהן, למה הספריה בוינגייט כבר לא חינמית מבינתי....

liorba

New member
בדיוק קניתי את הראשון

עכשיו רק צריך להוסיף שעתיים ליממה ואני מסודר...

shikoLM

New member
...

יש לי את ניומן פשוט ספר מצויין והפרק על ההליכה הוא בונוס מעולה.

bodysculpt

New member
רשימה מכובדת ומומלצת! ולחן...

פרופ' אלון אליקים וד"ר דני נמט, שניהם עובדים במרכז להתפתחות הילד בבי"ח מאיר. מתמחים בפעילות גופנים לילדים. שווה להזמין לאיזה ארוח בפורום.

למעלה