ספרייה עירונית

ספרייה עירונית

יש פה מנויים לספרייה העירונית (החדשה)? איך היא? הייתי מנוייה לפני מספר שנים לספרייה כשהיתה ממוקמת בעירוני א'. לא התלהבתי ממבחר הספרים בספרייה, ולא התלהבתי מזה שאני צריכה כל פעם לחצות את התיכון הומה התלמידים כדי להגיע לספרייה עצמה. איך הספרייה עכשו?

א 1 א

New member
אז ככה אני שם לפחות פעם פעמים בשבוע

והיא מתחילה להזכיר סיפריה. (לא חוכמה אני מגיעה מראשון שם יש את בנין הכותר שזאת ספריה של 3 קומות .אבל אני עדיין זוכרת את הסיפריה הישנה ליד המדרחוב בראשון.) היא ממוקמת ליד עירוני ב' אבל לא עוברים בבית הספר.יחסית לקודמת היא גדולה יותר ומרווחת יותר וחדישה יותר.ועל סיפריה אני תמיד ממליצה .

פלג2

New member
ספריה

בדיוק חשבתי על זה שאני נורא רוצה מנוי לספריה... האם יש בה פינת קריאה נחמדה לילדים? שעות סיפור?. מנסה למצוא את מס' הטלפון שלהם/שעות הפתיחה ללא הצלחה...אולי מישהו יכול לעזור?. תודה

talia 2

New member
יש שעות סיפור../images/Emo63.gif

אך בתשלום. ופינת הקריאה לזאטוטים מאוד נחמדה(שטיח, פופים, שולחן וכיסאות קטנים...)ובכלל המקום אסתטי ונעים.מס' טלפון אין לי.סוRי.

ואיך הספרים עצמם?

בספריה הקודמת היו הרבה ספרים ישנים ומעט חדשים. הם רעננו את המבחר?

פלג2

New member
פרטים על הספריה

תודה למי שענה! בינתיים בררתי פרטים נוספים בעצמי - הספריה נמצאת ליד עירוני ב', כפי שהזכירו, שנמצא ליד מרכז מרלז - בונים שם היכל תרבות ומבנה הספריה נמצא לידו בקומה שניה. שעות פתיחה: יום א' - סגור. ימי ב', ד', ה' - 9:00-14:00 17:00-20:00 יום ג' - 9:00-16:00 יום ו' - 8:00-12:00 יש שעות סיפור פעם ב 3 שבועות. כרטיסים ניתן להזמין דרך מח' תרבות בעירייה בטלפון - 924141 מנוי לספריה ניתן לעשות באמצעות תשלום בכרטיס אשראי דרך מרכז שרות לאזרח בטלפון - 9726020. מס' הטלפון של הספריה - 9718360.

למעלה