ספריות וידאו מישהו יודע איפה עוד יש כאלו שאפשר להשכיר בהן עונות של כל מיני סדרות?
G Guy Schlesnar New member 11/2/06 #1 ספריות וידאו מישהו יודע איפה עוד יש כאלו שאפשר להשכיר בהן עונות של כל מיני סדרות?
S Shark Alarm New member 11/2/06 #2 איפה 'עוד' ../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif איפה חיפשת בטח יש בבלוק באסטר בשער ראשון- התחנה המרכזית יש גם בענק הוידאו בקניון הבאר אני יודע, (ויש להם עוד סניף בקניון לב העיר (השק"ם הישן)
איפה 'עוד' ../images/Emo35.gif ../images/Emo26.gif איפה חיפשת בטח יש בבלוק באסטר בשער ראשון- התחנה המרכזית יש גם בענק הוידאו בקניון הבאר אני יודע, (ויש להם עוד סניף בקניון לב העיר (השק"ם הישן)
G Guy Schlesnar New member 11/2/06 #3 אין לי מושג איך ה"עוד" נכנס לשם בבלוקבאסטר אני אתקשר לשאול. לפי האתר שלהם אין השכרות של סדרות. בקשר לענק הוידאו,צריך מנוי כדי להשכיר? ותודה!
אין לי מושג איך ה"עוד" נכנס לשם בבלוקבאסטר אני אתקשר לשאול. לפי האתר שלהם אין השכרות של סדרות. בקשר לענק הוידאו,צריך מנוי כדי להשכיר? ותודה!
M Matanhirsch New member 11/2/06 #4 כן..צריך מנוי כדי להשכיר.. ותלוי איזה סדרות אתה מחפש: בבלוקבאסטר אני יודע שיש חברים,24.. והמנוי בחינם בעיקרון..ההשכרה עולה כסף.
כן..צריך מנוי כדי להשכיר.. ותלוי איזה סדרות אתה מחפש: בבלוקבאסטר אני יודע שיש חברים,24.. והמנוי בחינם בעיקרון..ההשכרה עולה כסף.
G Guy Schlesnar New member 11/2/06 #5 אני מחפש את הסופרנוס לפי האתר של בלוקבאסטר לפחות,יש רק למכירה. בענק הוידאו רשום שיש,אני אלך לבדוק את זה מחר.
אני מחפש את הסופרנוס לפי האתר של בלוקבאסטר לפחות,יש רק למכירה. בענק הוידאו רשום שיש,אני אלך לבדוק את זה מחר.
C cobainos New member 12/2/06 #6 ענק הוידאו-קניון לב העיר(השקם) אפשר להשכיר DVD באופן חד פעמי..זה עולה בסביבות ה20 ש"ח.