ספריה עירונית

ספריה עירונית

שלום לכולם, אני חדשה כאן והייתי שמחה לקבל פרטים על הספריה העירונית. איפה יש ספריות בעיר. מה שעות הפתיחה. מה העלות. האם יש פעילות יזומה לילדים בספריה והאם בכלל כדאי לרשום את הילדה.

יש מבחר של ספריות ברחבי העיר

כנסי לאתר של עיריית פ"ת יש שם קישור לספריות השונות לנו יש מנוי למבוגרים ומנוי לילדים לאחת הספריות ומאוד מרוצים יותר זול מלקנות כל שבוע שני ספרים (אני קוראת המון) ויש מבחר גדול לכולם.

ספריות../images/Emo132.gif../images/Emo63.gif בפתח תקוה

לפי הידוע לי ולפי זכרוני כי כרגע אני לא גרה בפ"ת.יש בעיר כמה ספריות הספריה המרכזית בבניין העירייה ברחוב חיים עוזר שם אומנם אין פעילויות לילדים עד כמה שידוע לי אבל אחלה של מבחר לספרי ילדים.יש גם בשכונת הדר גנים ובשכונת כפר גנים שם עד כמה שידוע לי יש כל מיני פעילויות לילדים כמו שעת סיפור וכו'.

Lil M

New member
מגיל 7 אני רשומה לספריה שבעירייה

ישם ספרים מעולים. לכל הגילאים. כל המשפחה רשומה שם ובאמת אחלה ספרים וגם ספרניות נחמדות. עכשיו עברתי יותר לקטע של לקנות תספרים

Hermione1382

New member
אמנם כבר הרבה זמן איני רשום

לספרייה בפתח תקווה אבל הספרייות מעולות ויש מבחר בעיקר בספרייה בעירייה ובזו של כפר גנים. בנוסף בספרייה בכפר גנים שיא ירו תחדישה ישנם גם מחשבים לפי מה שזכור לי ויותר פעילויות לילדים. הספרים במצב טוב וכמו שצויין יש מבחר. אבל אם את מחפשת ספרים באנגלית זה לא המקוםפ - כלומר המבחר רב לספרים בעברית :) (לכן אני הפסקתי להירשם כי אני קורא בעיקר באנגלית :))

תשובה על מצב הספרים

אם את גרה באיזור כפ"ג אז עדיף לך את הספרייה בכפ"ג שבן החקלאים. רחוב הצמאות/פלדמן/מקליס (היא נמצאת באמצע המפגש ביניהם) שם הספרייה חדשה,מטופחת מאוד והספרים חדשים ונקיים מאוד. בספרייה העירונית שממקומת במרכז העיר רחוב חיים עוזר במתחם העירייה יש ספרניות שעושות הכללל שיהיה יותר נעים לבקר בספרייה ולהשאיל ספרים,אבל הספרים ישנים ובלויים.

hila cami

New member
גם אני חושבת כמו אלה מעליי :)

הספרים בספרייה שבעירייה, הם מגוונים במיוחד, אומנם אין שם פעילויות מיוחדות לילדים, אבל הספרים הם רבים.

בת אל7

New member
אפרת אם את גרה בכפר גנים או בסביבה

הרי פרטים על ספריה שאני מחליפה. העלות 50 שח לשנה, ספריה מומלצת טל" 9324295

למעלה