ספרו על פגישות שלכם עם סלב

ספרו על פגישות שלכם עם סלב../images/Emo152.gif

(אם היה
גם עם הראלי כמובן
)
אממ..הפגישה המשולשת שלי עם נתן רביץ משוש חיי
,אפרת כהן,ונירו לוי..
וואי,אני אספר בקצרה
זכיתי במבצע כזה שהיה בפורומיכאלה..לפגוש את הכוכבים!! נסעתי עד ליפו,ד"ר לק..(4 שעות נסיעה :|)כולי חצי מעולפתתתת שאני אפגוש אתת נתןןןןןןןןןןןןןןן יאוו|!@@#% הקיצר..ניכנסתי,פתאום כמה בנות צרחו "יוו זו צליל!!"(זיהו לפי התמונה
) חיבוקים,נישוקים,מסתדרים במקומות..כולם בקטסטרופה(במיוחד אני שכל שנייה התפללתי לאלוהים שאני לא אשאל שאלה דבילית את נתן),ופתאום..טאם טאם,נתן ואפרת ניכנסו..הוא עם משקפי שמש כאלה ה-ו-ר-ס-י-ם,והיא גם
צרחותתתת מכל עבר(רק הפאקצות,לא אני
),הם מתיישבים.. אני על ההתחלה צילמתי 100 תמונות ב5 דקות הראשונות
(של נתן) כל אחד שאל שאלה..ואני ,כי אני סתומה,שאלתי את השאלה הכי ד-ב-י-ל-י-ת בעולםםםםםםם@%@#%@#%#%@#@!!!!!!!"לחיי האהבה הייתה הטלנובלה הראשונה שעשית?" וידעתיייייייי את התשובההההההה יאווו
והוא מחייך חיוך מלאכי "כן
" ה-כן הזה..טימטם לי את השכלללללללללללללללללללללללללל!! כאילו.."כן" אחד,גורם לי להתחרפן!%$#@
טוב..אח"כ ביקשתי לשאול עוד שאלה את נתן...והיה צרחות מסביב..ונתן עשה לי כזה עם היד שלו "שנייה" ואמר בקול מדהים "סליחה..בחיית דינק חברה שלכם מנסה פה לדבר,תנו לה.." אני רועדת כולי :| ואז הוא אמר "בבקשה חמודה,מה רצית לשאול?" כאילוווווווו יא מאותגרר שכליתתתתתתת מה אתה אומר לי חמודה יא' לא נורמלייייייייייי!!!!!!!!!!!! מכן אחד אני התחרפנתיי ואתה אומר לי חמודה?!?!?%?@^?$# אוקי לנשום.:| נמשיך..שאלתי אותו שאלה כזו "אממ נתן,כשהייתה הקרנה מיוחדת של "סוף העולם שמאלה" בדימונה{כניראה שקורים אצלנו דברים
},אתה..היית?" והוא חייך ואמר "בדימונה?{השם ישמור הוא חושב שאני ילדה כזו אומללה שגרה ליד כור אטומי
}..אממ לא..לא הייתי
" ואני חייכתי ואמרתי "אה יופי לא פיספסתי כלום..
" והוא צחקקק...
ואז חברה שלי מהפורום אמרה "אתה לא יודע כמה היא אוהבת אותךךך!!כל היום היא מדברת עלייך בפורום...נתן נתן נתן" ואני חשבתי לעצמי *********השם ישמור הוא יחשוב אני ילדה דיסלקטית כאילו הלוווווו!?!?!?$?@#******** והוא חייך ואמר "תודה רבה אני ממש שמח לשמוע מתוקה" תגיד אתה סתום?!?!!?מה לא מובן?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו אתה אומר לי מתוקה?!?$%?^?$#?^^?$#יאווו
!!! טוב הקיצר..הוא הזמין לו גלידת חלבה טעימה
ואני הזמנתי אותו הדבר.. והוא חייך ואמר "את אוהבת ?" ואני כזה *******השם ישמור אלוהים אמא הוא..הוא פנה אליי???????#@%?@#********* ואני מבולבלת :"אני..?" *********נו ידסלקטית הוא פנה אלייךךךךךךךך אליךיךךךךך מה לא מובןןן!??$@#?^%********** "אממ..כן.." אז הוא צחק "אחלה.."
בקיצור אחרי 200250346 התקפי לב...כולם הצטלמו עם הסלב(נירו לוי דפק איחור אופנתי),ואני הייתי בין הראשונים..וכל החוצפניות והחוצפנים נישקו רק את אפרת..למה מה קרה??!?!?! נישקתי את אפרתי..ואז..התרוממתי לבנאדם הגבוהה ההוא,שאני כ"כ אוהבת,והוא הדביק לי נשיקה על הלחי כל כךךך רטובההה |$#@%@# ואני כמו פאקצה אמרתי לחברות שלי "אני לא אתקלח שבוע!!" ***כן אה ימסריחה מה באמת נידמה לך?!?!" ואז..כשכולם כמעט הלכו...ביקשתי ממנו,מהאלוהי הזה תמונה
והוא הסכים.. הוא הוריד את המשקפיים והכובע בשביל התמונה..
ונישאר לו שאריות של גלידת חלבה על הפה
ואז חזרתי הביתה עייפה אך מרוצה
] זה הסיפור הקצר שלי,מי שקרא עד הסוף הוא פשוט בנאדם מדהים :| אני אתן לו את כל הקופת חיסכון שלי
(שמעו עשר אלף זה לא קצת
) עכשיו תספרו אתם

צליל....

אני באמת שמחה שנהנת בטירוף, ושאפילו אחת כמוך יכולה לאבד את הצפון כשהיא רואה כזה סלב שהיא אוהבת, לא רוצה לחשוב מה יקרה לי אם אני אפגוש את הראל, באמת קראתי הכל, אבל כבר יש שרשור סיפורים על פגישות עם הראל, והחלק השני של השרשורף פגישות עם סלב לא ממש קשור לנושא הפורום.... וגלידה חלבה זה באמת טעים
דודה שלי מכינה את זה

../images/Emo152.gif

לא ידעתי שיש שירשור על פגישות עם הראל
מצטערת לא ידעתי..ואמרתי שפגישות עם סלבס כולל הראל..אז זה גם קשור..סליחה,לא ידעתי שיש כבר על הראל :| אפשר למחוק..

t0mi

New member
מזל טובבבבבבב

כן קראתי את הכל ואת מקסימההה מזל טובבב

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחח

הסיפור שלך פשוט קורע מצחוק חחחחחח הצחקת אותי לאללה!!! ולמה את חושבת שבדימונה גרים אומללים? כל המשפוחה שלי גרה שם, ואני נמצאת שם בכל פעם שאני בחופשה מהצבא... (רק שבזמן האחרון לא יצא לי ללכת לשם, באסה...) דימונה זאת עיר אחלה, שאני נורא אוהבת להיות בה!

חחחח=]../images/Emo152.gif

אממ חלילה..לא אומללים..פשוט..הכור הזה עולה לי על העצבים :| ועצם העובדה שיש לנו רק מרכז אומללון אחד,וקניונית של ילדים דיסלקטים..אין לנו קניון :| או ים :| או מלון :|

חח מגניב:]

אני לא פגשתי הרבה סלבים... כמעט נתקלתי בזהבי עצבני פעם:S....הוא באמת לא נראה נחמד-משהו...

shahar s

New member
סהסיפור שלי..

הלכתי עם חברות לירקון (או ירקונים , לא יודעת) להופעה של יס, אז ראינו את עפר שכטר ואסי עזר כמובן שניסינו לפענח דרך כדי להגיע אליהם. עשינו את כל הסיבוב כדי לעקוף את הגדר. עפר שכטר ראה אותנו והלך (אפשר לקרוא לזה ברח) לצד השני.. רדפנו אחריו.חח.. זה היה מצחיק בסוף הצלחנו להצטלם איתו והוא ממש חמוד ונחמד (ולא ציפיתי לזה).

למעלה