ספרו, ספרו...

Eloisa

New member
היי גם לי יש סיפור "פסח"

אז כך, מיכוון שאני חדשה, אציין שאני כבר שנים מחוץ לארון וכל המשפחה יודעת. אני (סינגל) והמשפחה, התארכנו אצל קרובים שבתם לסבית (סינגל). כולם יודעים, כולם התעלו על דרמות, אבל כולם עדיין מתפללים ש"זה" "יעבור לנו". נוכחו רווקים נוספים (סטרייטים) ונושא השיחה הגיע לתיאור מהלכי החיפושים אחר גביע הקודש, זוגיות. לכולם היה מה לספר, כולם עברו חוויות כואבות עד דמעות ומוזרות עד לצחוק. במהלך הארוכה היה מורגש שכולם נמצאים ביחד מתוך בחירה ולא חובה. אבל כלל ברזל אחד נשמר במסירות, עבורינו בנות לסבוס, "זוגיות" ו"אדם מתאים" כל הזמן בא במקום "אישה" ו"בת זוג". כלל מוסכם ובלתי כתוב, ביטוי לאהבתינו כלפי נוכחים. למה לזעזע את כולם? חבל, לא יכולתי להשתתף כמו הבנים ולתאר את התכונות שאני מחפשת בדייט הראשון, כמו למשל, שאני אזכור את ניכוח עורה עד הדייט השני.

ji ji

New member
בסדר, מספרת. לא ללחוץ

היה שמח אביבי ומבדח... בעבר לא סבלתי את האירועים האלו (או ליתר דיוק סבלתי מאוד) ובשלוש שנים האחרונות התגבשנו למשפחה נעימה ונהדרת הסדר נערך אצלי עם כל המשפחה הכבר לא כל כך מצומצמת שלי... (אחים גיסות ואחיינים) האחין הקטן של התרגש עד דמעות שנשמעו ניצני "מה נשתנה" בחדר וזו היתה מבחינתי גולת הכותרת של הערב. היה משעשע שעלה זיכרון של אקסית שלי שגיסתי נזכרה שנסענו עם אחיינית שלי להופעה... טעים ונעים!

למעלה