ספרו, ספרו פרטים...

• פותח הנושא TIC
  • פורסם בתאריך

TIC

New member
ספרו, ספרו פרטים...

מה עובר הערב על אסף הראל? מה מסתירים מאיתנו? אנחנו, הצופים האדוקים, לא יכולנו שלא להבחין שמשהו אינו כשורה, כבר מהרגע הראשון של התוכנית...

פלגמט21

New member
כן, משהו לא בסדר איתו, בטח חולה

או בהאנגאובר עצבני. "העיקר שיש דופק" :)

Cמיכלי

New member
זה אשכרה ככה

יו גם אני שמתי לב שמשהו לא טוב עובר עליו... אולי הוא סתם לא מרגיש טוב (חורף וזה), למה ישר להיות שליליים

פלגמט21

New member
ככה

מונולוג חלש, הוא נכנס בלי התלהבות, דיבר בשקט. הראיון עם גיא מרוז לא זרם. ה60 שניות הוקראו, איך לומר, "בלי חשק". לפחות היה טוב הראיון עם עדי ברקן.

Testicles

New member
בדיוק!

לי הוא נראה היום עצוב,, מדוכא או משהו. ראו עליו כבר בפרומו, כשעלו הכתוביות של 'אהבה זה כואב'.

TIC

New member
ומה אמר גיא מרוז?!

שאסף כל כך היה מאושר שהמיקרופון לא עבד? האם משהו שקשור לתביעה של חברת כנסת כזו או אחרת?... ולמה הוא לא היה מגולח? ולמה נתן רמיזות על המשך (או יותר נכון אי המשך) התוכנית? ולמה... לובשת הזברה פיג'מה?...

too much tv

New member
אני חושבת שגיא מרוז אמר משהו על זה

ששרית חדד כן/לא לסבית. וגמני חושבת שאסף נראה היום, איך להתבטא בעדינות, "על הפנים".

הימור שלי... התוכנית יורדת.

תשמעו הרייטינג ממש בריצפה! לדעתי רק בגלל שיצפאן מולו... אבל נחכה לנתונים היומיים.

ronibrgmn

New member
מוזר.. כי הרייטינג של יום ראשון

הפתיע לטובה... בכל מקרה יש לזכור שלתוכניות מסוג זה דרוש זמן רב עד שהיא צוברת תאוצה

la bella dama

New member
לא יודעת..

יותר אנשים באים ואומרים לי שהם ראו את התוכנית.. וחלק גם משתמשים בבדיחות מהתוכנית..ככה שנראה לי שיותר מתחילים לראות

shanyzilber

New member
באמת היה מוזר...

אסף באמת התנהג שונה היום כבר מהרגע הראשון של התוכנית. יכול להיות שהוא היה סתם עייף או לא הרגיש טוב. אבל הראיון עם עדי ברקן היה אחלה!

TIC

New member
מצאתי את התשובה באיזה פורטלון

http://news.ep.walla.co.il/?w=/201/637402

למעלה