ספרו לי על חג החגים בחיפה..

ספרו לי על חג החגים בחיפה..

אירוע מעניין או ממוסחר מידי? מה יש שם מעניין לילדים? זו חוויה שבאמת רואים ולומדים שם על שלושת החגים? ובקיצור - שווה לקחת את הילדים? (גם אחותי שגרה בחו"ל תהיה בארץ עם ילדיה, שוקלות לנסוע ומתלבטות..)

princess66

New member
אנחנו היינו לפני שנה

הגענו בשבת בבוקר היה מאוד קשה לאתר חניה, עשינו טיול רגלי ברחוב אחד ארוך ארוך, היה מאוד מאוד עמוס.... לא נתקלנו במשה ממש אטרקטיבי לילדים (היינו עם בני 4 ו-2...). אכלנו משהו קל בצידי הדרך, היו דוכני משחקים (שטויות כאלה...) וקצת דוכני מזון. לא הצלחנו לראות הרבה כי ירד גשם לפרקים (שגם זו היתה חוויה...) וכיסו לסירוגין את הדוכנים. בסך הכל היה נחמד, לא יודעת אשוב לשם השנה... אגב, יתכן שהיו עוד דברים שם שלא ראינו.

adip78

New member
אני תמיד מפחדת מהחניה

גרה כל כך קרוב ומעולם לא הלכתי בגלל הלחץ מחוסר החניה באיזור.

Anne Shirley1

New member
לי יש המלצה אחרת שקשורה

ממש ליד יש במוזיאון תערוכה נפלאה של לאה גולדברג לילדים. זה נמצא בבניין ליד המוזיאון וקרוב מאוד למדרגות הגישה לואדי. ממה שהספקתי להכיר אותך וירטואלית נראה לי שזה מאוד יעניין אתכם. בקשר לחג חובה להגיע ממש מוקדם ואכן זו חוויה המראות, הריחות וכן גם ההמולה ואני ממש לא מחובבות המולה. זו המולה משמחת ומלבבת.

Anne Shirley1

New member
והנה

כאן תוכלי להתרשם רק מסייגת שאנחנו היינו ביום חול והיה דליל ונעים לא יודעת איך זה מרגיש כשעמוס מדי שווה לברר כי המקום לא גדול מדי

למעלה