ספרו חוויות מהסדר...

MoRoSH11

New member
ספרו חוויות מהסדר...

אני עשיתי בעין המפרץ (שזה ממש לא הקיבוץ שלי) וארין הסדר שם זה אחד הדברים הארוכים שיש לא מספיק גם ככה ההגדה ארוכה אז הם עוד מוסיפים שלא קשורים אליה.. אני מתגעגת לסדר בקיבוץ שלי עם אנשים שאני מכירה שהם מעבר למשפחה ואתם..?

MsUnderstood

New member
היה פה כזה מושלם../images/Emo99.gif

חוץ מאותו הקטע שתמיד המקהלה לא מוכנה ואני צריכה לקרוא שוב
אבל היה כיף בשולחן
ובמיוחד החלק השני של הסדר(אחרי האוכל) שהסתובבתי עם מישו בקיבוץ

a 90s Noah

New member
וווו היה מעולה..

עשיתי בבית אבל
. בהרכב חסר (דודים בארה"ב) הינו 17, היה קצת ריק אבל עדין היה מעולה כתמיד.. טעים, מצחיק ושמח

אממ

עשיתי בשרונה, מושב קטן וחמוד... פעם ראשונה שקראתי את כל ההגדה(כמעט כתבתי מגילה אלוהים)
... בקיבוץ תמיד היינו קוראים את ההגדה הקיבוצית המקוצרת הזאת... וגיליתי שבהגדה הארוכה שלנו לא היה את עבדים היינו וזעמתי
הייתי טעים ומצחיק

יוּבָל

New member
היה אדיר!!

היו המון אנשים והמון צחוקים ולשם שינוי, הסדר עבר ממש מהר.. אולי בזכות היין שזרם שם בכמויות או בגלל שהבן-אדם הכי חתיך בקיבוץ עמד מולי כול הסדר

היה שונה

זה כבר לא כמו הסדר של פעם שהיה בחדר אוכל(נפסק לפני 3 שנים) או הסדר במועדון לחבר שהתארגנו אליו כמה משפחות... זו שנה ראשונה שאנחנו עורכים סדר משפחתי נטו. היה קצר לאללה, אבל כמה שפחות אנשים אומר שהאוכל יוצא יותר מושקע ויותר טעים! איך שאכלתי טוב בסדר הזה אני לא אוכל כל השנה. אגב, תפרטו מנות מיוחדות שאכלתם בסדר. לנו היה כתף עגל במילוי אגוזים, פיסטוקים, קשיו ושקדים מוקפצים עם בצל מטוגן וכמון.

Renen RRR

New member
אני עשיתי סדר פסח עם הפרות ברפת

בחליבה אינטימית... ההורים עשו סדר עם המשפחה הגדולה והיו סה"כ 67 איש. את הארוחה של הסדר כבר אכלתי בבוקר לבדי, כי עד שההורים הגיעו עם המשלוח של האוכל כבר ישנתי. קיצור, סדר-אאוט, חליבה-אין.

brozky

New member
בקיבוץ אחר

אני עשיתי בקיבוץ אחר לא שלי!! בדרך כלל אני עושה בקיבוץ השני שלי בחצור אבל השנה הלכתי לקיבוץ אחר היה נחמד דיברתי עם איזה בחורה בעיינים עד שהחבר שלה קלט בשלב מסויים אז הוא איים אליי אחר כך(בחוץ) אז צחקתי לו בפנים חחחח.... והוא התעצבן והלך!

לצערי אין לי תמונות של הסדר..

אבל אני חגגתי בנען, שהיה גם הסדר הגדול בארץ. הסדר ההי משהו כמו שעתיים, כולל הארוחה. עבר לי ממש מהר. אבל לא כמו פעם. היה חברה לי התלהבות מצד הילידם שמופיעים
אני בעצמי הופעתי(רקדתי) ואני לא מגיבה על זה.. כי הייתי כולי בלחץ. אפילו האוכל היה טוב!(
) מקווה שגם שנה הבאה נחגוג שם

למעלה