ספרות על בואות

G o n n z o

New member
ספרות על בואות

תנו לי בבקשה שמות של ספרים על בואות קונסטריקטור. אני מתעניין בעיקר במופעים, אך איני מוצא ספר שעוסק בזה. אם יש כזה או אחר, שמעמיק ומעניין תנו לי שמות. תודה רבה.

naja

New member
אם אתה מתעניין במופעים, תחפש ברשת

אני לא מכיר שום ספר שעוסק בנושא בצורה רצינית.

G o n n z o

New member
ראיתי ברשת,

אבל לרוב הם לא מסבירים איך הם הגיעו לכל מיני מופעים. ובכללי ספר טוב על בואות קונסטריקטור?

רן333

New member
אם אתה מחפש מאמר על "איך הגיעו",

נראה לי שהמאמר הזה יכול לעניין אותך. (הוא התפרסם ב-Reptiles בזמנו.)

G o n n z o

New member
תודה רבה רן,

קראתי כבר את המאמר הזה, ואף פרסמתי אותו פה לפני כשבוע+ ותודה על הספר שהמלצת אני יעיף בו מבט וגם בדי וי די, תודה רבה.

רן333

New member
ספר לי איך היה ה-DVD. באשר לספר -

אל תצפה למצוא שם יותר מדי מידע על ה-"morphs" השונים של BCI. אבל הספר שווה קריאה בכל מקרה, לדעתי.

G o n n z o

New member
סבבה,

אני חושב שעוד כחודיים פלוס מינוס יהיה לי את הספר ואולי גם את הדי וי די. אני יעדכן אותך.

רן333

New member
ספר שאני יכול להמליץ עליו:

The Boa Constrictor Manual של de Vosjoli. בספר מתוארים (ומצולמים) כמה מופעים של Boa constrictor imperator (אני מניח שלזה התכוונת). ומצולמים שם גם תתי-מינים אחרים, כמו Boa constrictor constrictor ו-Boa constrictor amarali. בנוסף לכך, ישנו סרט וידאו (מוצע גם בפורמט DVD) של VPI שיכול לעניין אותך. הוא נקרא All About Boa Constrictors. לא ראיתי את הסרט הזה, אבל מכיוון שמדובר בדייב וטרייסי ברקר, אני מניח שזה סרט טוב מאוד, שאפשר ללמוד ממנו הרבה. ראיתי סרט דומה שלהם שעוסק בפיתונים מתכדרים, ונהניתי מאוד.

למעלה