ספרות להט"בית??

ItsikH

Member
סרטר לא סופר כלל. ודוריאן גריי לא רומן משרתות ולא נוגע לנושא

hatzilonit

Member
מנהל
בעיות בהבנת הנקרא או שאתה סתם מעצבן?

סארטר הוא סופר מוחמץ לגמרי

לו התעסק באמת בכתיבת ספרות על פני כתיבת ספרות ככלי להשפעה ולשינוי פילוסופי, היה מנפיק, לדעתי, יצירות מופת, לא פחות מקאמו [קאמי] או ז'אן ז'נה.

לטעמי התשובה של עה* מצוינת

הביע בצורה מלאה את דעתו, אמר מה כן ומה לא, נימק ואף הפנה ל-מה שנראה לו ראוי. למה זה מעצבן אותך?

גובילי

New member
ספרות להט"בית??

שלום לכם חברים!

לאחרונה עלה בדעתי שלא יצא לי כלל לקרוא שום ספר העוסק/המכיל דמויות להט"ביות.

האם למישהו יש המלצה על ספר כזה? מעדיף על הומוסקסואלים בפרט...

ItsikH

Member
עוד באירופה הייתי סקפטי, ובהמשך לזה
"הוא היה ח*א של בן אדם"
לדעתי יש סיבות טובות מאוד לבחירותיו, הוא בחר להיות המנוול ולבטא השקפה דורסנית מול קאמי. ממש לא אכפת לי כמה מוכשר היה, כל עוד את כשרונו גייס בכדי לקדם את המרקסיזם הרצחני, ולרמוס אחרים בשם ה"צדק" עלק.
אני עם קאמי.

Mr Fahrenheit

New member
משתמש לא רשום, הודעות תוקפות כמעט בכל שרשור..

לא קשה להגיע למסקנה הזאת.

זה לא טרול

זה משתמש לא רשום קצת תוקפני עם חוש הומור קצת "מטריד" אולי.
לא ראיתי שהוא נכנס לעימותים איסופיים כמוני, למשל, לא ראיתי שהוא מעודד אנטגוניזם, ובינתיים רק אחד הגיב בתוקפנות לכותרת שהוא כתב.
אז טרול הוא ממש לא.

לומר שהוא טרול כמה פעמים

לא יהפוך אותו לטרול. מה פירוש "לא משתפים אתו פעולה"? דווקא נראה לי שמשתפים גם משתפים, כולל אתה בחזרה על "העובדה" שהוא טרול.
אני בטח יותר טרול ממנו, לפי שיטת זיהוי הטרולים שלך. זה שאני משתמש רשום לא הופך אותי לפחות טרול, וראה יחסו של אחד המשתתפים כלפיי.

אני ממליץ לך להכנס לקישור הבא -

ספרות גאה
כמו כן, תמיד אני ממליץ על הספר הראשון של יותם ראובני, בזמנו זה עשה רעש בלתי רגיל - בעד ההזיה. ישנו הספר המצוין של אלון חילו - מות הנזיר, ז'אן ז'נה - ספר בעל עוצמה רבה [חלק קצת על גבול הפורנו] קארל מברסט. ספר נוסף שדי מצא חן בעיני - דודה פרהומה לא היתה זונה, של יוסי אבני. כמו-כן ספר מרשים מאוד בשם צבא האלים של שי טובלי ואלון לסטר.
אני מצרף גם רשימת ספרים שפורסמה בתפוז ובה מופיעים ספרים בנושא הזה.

Mr Fahrenheit

New member
ארבעה שקראתי:

1. "חורף, קיץ" של שי פניגר.
ספר התגברות מקסים שממש אהבתי, והוא אפילו ישראלי.
&nbsp
2. "כמה טוב להיות פרח קיר" של סטיבן צ'בוסקי.
מקסים. מקסים. מקסים.
פה ההומוסקסואליות היא לא המרכז, אבל עדיין שווה קריאה לדעתי. אחד הספרים הכי אהובים עלי ever!
&nbsp
3. "ספר ג'ו" של ג'ונת'ן טרופר. גם פה ההומוסקסואליות זה סיפור רקע, אבל העלילה שנוגעת בזה ריגשה אותי מאוד.
בלי קשר זה ספר מעולה. (גם "מכאן אני ממשיך" שלו מצויין, אבל לא קשור להומוסקסואליות. סתם מומלץ
)
&nbsp
4. "שירו של אכילס" של מדלין מילר. סיפור האהבה של אכילס ופטרוקלוס. מסופר יפה ומרגש.
&nbsp
&nbsp
יש עוד הרבה שלא קראתי, אבל המליצו לי בעבר. למשל Something Like Summer (ראשון מתוך סדרה).. אבל אולי זה ילדותי קצת.. לא יודע, עדיין לא קראתי.

ItsikH

Member
יותם ראובני מומלץ בעיקר מפני שהוא כל כך נוגע לנו
אפילו שמייצג תרבות ארכאית לחלוטין, של הקהילה טרם היציאה מהארון, בשנות השבעים, ודווקא לכן הוא מרתק לדעתי, להרגיש מה הדרך שעברנו, ולא מעט גם בזכותו ובזכות בני דורו.

למעלה