ספרות זולה

ספרות..לא זולה

למרבה המער אין שום ספר בעברית באנגלית יש בהחלט- יש להזמין מאמזון- לא זול! chocolate & confactions fine chocolats הם המומלצים שלי (בסביבות 60 $ לספר בתוספת משלוח ומע"מ בארץ)

ג ל ע ד א

New member
קישורים לספרים באמזון

לכל מי שיש אחד הספרים הרשומים למטה - הייתי רוצה לדעת מי מהם יותר טוב. הכוונה יותר טוב לאחד שרוצה להתחיל לעשות פרלינים בתור תחביב, והולך לעשות סדנה מסודרת. איזה ספר ייתן יותר מידע (מתכונים, שיטות טימפרור, שיטות כלליות) אני שואל את זה בגלל שההבדל במחירים בין הספרים הוא משמעותי. תודה, גלעד Fine Chocolates: Great Experience Chocolates and Confections

המלצה

שני הכותבים הן פיטר גרולינג והן ז'אן פייר וויבאו מעולים אני אישית מעדיפה את השני למרות שיש לי גם את הראשון... מקווה שלא בילבלתי אותך ההסברים של ז'אן פייר מצויינים ומאוד מקיפים - והמתכונים שלו מאוד ברורים ויצירתיים בהצלחה יעל

בולרו2

New member
יעל לא המליצה בסופו של דבר על הזול יותר? ../images/Emo13.gif

בכל אופן קיבלתי את Chocolate and Confections אתמול אבל הזמנתי לאחר שהצצתי בו רבות בהזדמנות בחנות בחו"ל.. הוא מאוד מושך את העין לבור מוחלט בענייני שוקולד. בספר השני שאתה מזכיר הצצתי גם כן באותה הזדמנות, אבל הוא היה יקר מדי להזמנה וגם קצת נאבדתי בו.. את הספר הזמנתי בסופו של דבר דרך abebooks.com, ותודה לנטע על הטיפ בפורום אחר.. המחיר שלו היה 34$ והוא הגיע במצב חדש לגמרי. לא בטוח שתוכל למצוא שוב עותק כרגע דרך האתר, אולי זה צץ באופן חד פעמי.

מני.ת

New member
אני הייתי ממליץ על הראשון...

אבל להבדיל מיעל, אין לי את גם את השני ולכן הייתי מקבל את המלצתה במקומך. הספר הראשון fine chocolates מאד מעמיק ומקצועי בכל אופן.

N i r T

New member
יש לי את שניהם (כשטורחים להחזיר לי)

אני בעד CHOCOLATES AND CONFECTIONS. יש בו יותר מתכונים והוא יותר ידידותי לחובב, למתחיל ולמי שעובד בכמויות קטנות. הוא גם משתמש בחומרים יותר זמינים בשעה שז'אן פייר משתמש בחומרים יותר תעשייתיים (תחליפי סוכר למשל). שלא תבין לא נכון - שניהם טובים אבל אם לבחור אחד ולרוץ איתו - לך על מה שהמלצתי. ואגב - ז'אן פייר עובד בשביל קליבו והספר שלו מלא תמונות של מוצרי קליבו. לא שיש לי בעיה עם קליבו (אם רק יתחילו להביא לארץ שוקולד תקין שלהם....) אבל אני לא אוהב לשלם הרבה הרבה כסף על ספר שכולל פרסומת "סמויה". ניר

צודק

אכן ז'אן פייר עובד עבור קליבו ב-35 השנים האחרונות והספר יצא בחסות קליבו, כך שזו לא ממש פרסומת סמויה זו לגמרי פרסומת גלויה... מבחינת החומרים אכן ז'אן פייר משתמש יותר בחומרים שמקובל להשתמש בהם לתעשיה ויש להם יתרונות משלהם. אני מצטערת לשמוע שיש לך קשיים עם השוקולד של קליבו אבל תדע שיש כתובת וביוניברסל נטוורקס שהם חברת הגג שמיבאת את קליבו לארץ ישמחו לעזור לך אם תפנה אליהם במקרים ספציפיים תוך ציון כל הפרטים הרלוונטיים. יעל

למעלה