ספרות ו....מה?

Miss פטל

New member
ספרות ו....מה?

איזה שילוב יותר שימושי- עם סציולוגיה או עם אנגלית? ושאלה עם אנגלית- האם אני אוכל להיתקבל לחוג באנגלית באת"א אם בפסיכומטרי יש לי 118 בחלק של אנגלית. לא הבנתי מה כתוב בתנאי קבלה באוניברסיטה, יש שם סעיפים שסותרים אחד את השני. וגם כתוב שם שצריך שיהיה ציון בבגרות 85 ב 5 יח"ל ולי יש 84. מה סיכוים שלי להיתקבל?

Miss פטל

New member
נצל"ש שאלה על רישום

כשאני אצטרך לשלוח טפסי הרשמה לאת"א, צריך לשלוח צילום מאושר של הגליון ציונים שיש לי ממשרד החינוך. איך אני עושה צילום מאושר? צריך לנסוע לאוניברסיטה? מה צריך להביא איתי? ומה צריך לעשות למי שיש כבר בגרות- איך עושים צילום מאושר של בגרות? והאם אני חייבת לעשות את זה או שמישהו יכול להביא את המסמכים במקומי לאוניברסיטה לאישור?

צלום מאושר

צלום יכול לאשר נוטריון, תמורת תשלום. ניתן גם לבקש במשרד החינוך - תמורת תשלום. הזול ביותר להגיע לאוניברסיטה עם מקור וצלום והם מטביעים על הצלום חותמת מאושר. יכול לעשות זאת גם אחר בשמך, ככל הידוע לי.

ו...

שימושי- תלוי איזו מטרה את מציבה לעצמך. תואר ראשון בסוציולוגיה, בכללי , הוא לא מעשי ולא מוביל לעיסוקים ספציפיים. שפה זה תמיד כלי נוסף לכל תפקיד אליו תפני. אם את רוצה שאנסה להבין במקומך, שלחי לי קישור לדף הרלבנטי.

למעלה