ספרות ואריטקורה

מצב
הנושא נעול.

booby4

New member
ספרות ואריטקורה

ספרות ואריטקורה
שלום לכם, אשמח לקבל עזרתכם בנוגע לעבודה שעלי להגיש במסגרת קורס אוניברסיטאי. עלי לבחור מרחב ולדובב אותו-ליצור מעין מדריך אינטלקטואלי על המרחב. האם אתם מכירים מאמרים שקשורים לנושא, מישהו הגיש משהו דומה בעבר?? אני מעוניינת להתמקד בדירה שלי- אליה עברתי עם בן זוגי לפני זמן מה... אשמח לקבל רעיונות,הפנייה למאמרים ובכלל... ערב טוב

גולי מ

New member
חלל וכו: מאמרים נבחרים / ז'ורז פרק

ספרות ואריטקורה
שלום לכם, אשמח לקבל עזרתכם בנוגע לעבודה שעלי להגיש במסגרת קורס אוניברסיטאי. עלי לבחור מרחב ולדובב אותו-ליצור מעין מדריך אינטלקטואלי על המרחב. האם אתם מכירים מאמרים שקשורים לנושא, מישהו הגיש משהו דומה בעבר?? אני מעוניינת להתמקד בדירה שלי- אליה עברתי עם בן זוגי לפני זמן מה... אשמח לקבל רעיונות,הפנייה למאמרים ובכלל... ערב טוב
חלל וכו: מאמרים נבחרים / ז'ורז פרק

gerson1

New member
yahoogroups-hamakom

ספרות ואריטקורה
yahoogroups-hamakom
ב. נסה את גורג' פרק בספרו האחרון המאר בניין מגורים אחד-כפי שחתכו אותו ופתחו את החתך לעינינו

מצב
הנושא נעול.
למעלה