ספרד

מצב
הנושא נעול.
ספרד

ספרד
שלום. רב,
חדשה פה, בתהליכי השלמה,עיבוד, איסוף מידע ובעיקר מעכלת שזה המסלול וזו הדרך, פורום חשוב עם הרבה מידע עדכני,חיוני ומועיל,יוזמה מבורכת.
מוצפת מכל המידע והמסלולים, כרגע בבירורים על ספרד,מחפשת נשים,זוגות שעשו שם או מכירים כאלה יכולים לחבר אותי אליהם, להמליץ על מרפאות,בנוסף כמובן שכל מידע יוכל לסייע לי ממש.האם במסלול עצמאי הקופה עדיין משתפת בסכום של הפלסטינים בכללית, מה נדרש להציג להם?
אודה גם על מענה במייל, [email protected]

אין סיכוי

ספרד
שלום. רב,
חדשה פה, בתהליכי השלמה,עיבוד, איסוף מידע ובעיקר מעכלת שזה המסלול וזו הדרך, פורום חשוב עם הרבה מידע עדכני,חיוני ומועיל,יוזמה מבורכת.
מוצפת מכל המידע והמסלולים, כרגע בבירורים על ספרד,מחפשת נשים,זוגות שעשו שם או מכירים כאלה יכולים לחבר אותי אליהם, להמליץ על מרפאות,בנוסף כמובן שכל מידע יוכל לסייע לי ממש.האם במסלול עצמאי הקופה עדיין משתפת בסכום של הפלסטינים בכללית, מה נדרש להציג להם?
אין סיכוי
חחחח אם לא ידעת זה פורום של מנור- אז לא מתחיסים להודעות שכאלה
אני כבר עייפתי - להלחם בתחנות רוח !

אשמח מאוד לדעת במה הפורום של מנור

אין סיכוי
חחחח אם לא ידעת זה פורום של מנור- אז לא מתחיסים להודעות שכאלה
אני כבר עייפתי - להלחם בתחנות רוח !
אשמח מאוד לדעת במה הפורום של מנור
וממה עייפת כל כך
אין לי מושג מי את, מה את ומה האינטרסים שלך
לא זוכרת ששאלת משהו ולא נענית אז אישית תשובות כאלה בעיקר מעליבות!
אישית אני יושבת ומשקיעה מזמני האישי, כן האישי והיקר על מנת להיות זמינה ולענות במידע שאני אוספת ויודעת, כמוני יש כאן עוד אנשים שעושים זאת מתוך הרגשת שליחות
מאחר והיא ביקשה מידע ספציפי קיוויתי שאולי תקבל מענה
בטח לא תשובה כמו שלך
את בהחלט מוזמנת להיות חלק מהפורום ולתת מידע שיש לך במידה ורלוונטי
איילת

jubel529

New member
החזרים בכללית

ספרד
שלום. רב,
החזרים בכללית
היי,
אני חברה בקופת חולים כללית. אני לא עשיתי את המסלול באופן פרטי אלא דרך אסותא, דרך MOMS' PROJECT.
מגיע לך החזרים מהקופה גם אם את עושה באופן עצמאי.
צירפתי העתק מסך שמפרט מה את נדרשת להציג לצורך החזר.
שיהיה בהצלחה :)

מצב
הנושא נעול.
למעלה