ספרד מול ליטא

סלים וארזה

New member
מנהל
ספרד מול ליטא לפני היורובאסקט דיברו על צרפת, סרביה ויוון כפייבוריטיות לקחת את היורובאסקט. ספרד הגיע בסגל חסר ללא מארק גאסול, נבארו ורוביו. ליטא עם שחקן אן בי איי בודד (ולנציונאס) הצליחה להגיע לגמר תוך שהיא גוברת על סרביה ואיטליה.

בכלל מה שמאפיין את האליפות הזו הם משחקים סופר צמודים.
ליטא גברה על אוקראינה בנקודה, הפסידה לבלגיה ב-2, גברה על אסטוניה ב-2, על צ'כיה ב-4, על גיאורגיה ב-4, על איטליה בהארכה ועל סרביה ב-3. אצל ספרד היו רק שלושה משחקים צמודים (גרמניה, יוון וצרפת).

לשתי הנבחרות יש הסטוריה מוצלחת ביורובאסקט: ספרד שכתה פעמיים וליטא שלוש פעמים. אם אני צריך לשים את הכסף שלי, אז אני מהמר על ספרד. פאו גאסול פשוט גדול על כל שאר השחקנים.במפעל.

הניצחון על פינלד נגמר ב13 הפרש וגם אם ההפרש מטעה עדיין
לא הייתי קורא לזה ניצחון שהיה קרוב להפסד
ולגבי ליטא מדובר ב6 ניצחונות כאלה ולא ב2 או 3 ניצחונות

סלים וארזה

New member
מנהל
ספרד היתה גדולה על ליטא
שוב גאסול עושה הכל (החרוז מכוון) כבר בהתחלה ספרד סגרה את ליטא שאולי שחקניה פחדו מגודל המעמד. הרבה איבודי כדור בעצם סגרו את הרבע לטובת הספרדים. הרבע השני הליטאים חזרו בעיקר בזכות ריבאונד התקפה, אבל עדיין התוצאה נעה סביב הדאבל פיגרס לספרדים. המחצית השניה היתה כמעט כולה גארבג' טיים. כל פעם שהליטאים ירדו להפרש חד ספרתי, הספרדים פתחו מחדש את הפער.
&nbsp
פאו גאסול סיים עם דאבל דאבל של 25 12. היה נחמד לראות את רודי פרננדז מזכיר את היכולות שלו וגם את פיליפה רייס נותן תפוקה.
&nbsp
זהו, תם הטקס. חוזרים לקבוצות, לליגה ולמפעלים האירופיים השונים לקבוצות.
&nbsp

למעלה