ספרא טבא

ספרא טבא../images/Emo24.gif

אחלה בוקר שיהיה לכולם, כבר שלישי היום, מחכה לי יום מעניין ומאוד ארוך
, מקווה שיעבור מהר ובהצלחה יאללה המשך יום נעים ומוצלח שיהיה לכם זזתי.

lion 7

New member
בוקר מצויין

היום כנראה יום מעניין , עמוס , ונקווה שיהיה גם האדון הראשון בקרבנו גם היום , החבאתי את דברייך בליבי לבל אחטא , שיהיה לכם שלום האדון בקרבכם, כך נרגיש את השלום הפנימי שאנו צריכים אותו מאד יום מצויין שיהיה לכולם .אמן

salt of earth

New member
יום מצוין ../images/Emo39.gif

סחטיין על הארמית
בהצלחה אלפא נקווה לחלוואן. ליון יום מצוין שיהיה לך

michaeld1

New member
בוקר מצויין ../images/Emo42.gif ותודה לאלוהינו:

"الشُّكرُ للهِ الَّذي يَسْتَصْحِبُنا دائِمًا أَبَدًا في نَصرِه بِالمَسيح. ويَنشُرُ بِأَيدينا في كُلِّ مَكانٍ شذا مَعرِفَتِه. فإِنَّنا عِندَ اللهِ رائِحةُ المسيحِ الطَّيِّبةُ بَينَ الَّذينَ يَسلُكونَ طَريقَ الخَلاصِ وطَريقَ الهَلاك: لِهؤُلاءِ رائِحَةٌ تَسيرُ بِهم مِن مَوتٍ إِلى مَوت، ولأُولئِكَ رائِحَةٌ تَسيرُ بهم مِن حَياةٍ إِلى حَياة" (2 قور 2: 14-16) יום פורה לכולם

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים יקריי../images/Emo140.gif

בהצלחהה אלפא..אז מה מחכה לך היום?
גניבייב יקרה..מה שלום אימך?

ערב טוב../images/Emo24.gif

טוב היום שלי התקצר בגלל שהברזתי מהלימודים, פשוט סיימתי מאוחר ולא היה טעם ללכת עכשיו ללימודים תודה חברים על העידוד, טוב עכשיו אני לא אגיד כלום זה סוד
, תוך יומיים אני אמור לקבל תשובה, אם היא חיובית אני אספר ואם שלילית אז תשכחו מזה
.

lion 7

New member
תודה מלח יקרה

אולם לא הרחיבו עליו , וכאן יש נסיון בלהראות את המכנה המשותף שבין שתי דתות וחבל , הדיצטריון נכתב בצורת מקבילית של ארבעת הבשורות , אני אחפש על השמות המוזכרים כאן ואנסה להוסיף מידע שילמד אותנו מעניין

למעלה