ספקי שוקולד.

איתןד

New member
ספקי שוקולד.

שלום לכולם. לא ידעתי שקיים כזה פורום וכיף לדעת שכן. אני נתון בבעיה קטנה. הייתי אופה בעברי עוגיות לבני הבית, משהאפיה תפסה תאוצה נוצר ביקוש וכיום אני עצמאי ובעל עסק בייתי קטן לייצור עוגיות בטעמים שונים. אחת העוגיות מורכבת מחומרי גלם איכותיים במיוחד אשר בראשם שוקולד 70% מוצקים של עלית (ספלנדיד) ושוקולד 85% של לינד. טבלאות שוקולד אלו הינן יקרות, על אחת כמה וכמה כאשר יש דרישה סיטונאית למוצרים אלו. תהיתי אולי ממכם תגיע הגאולה ותוכלו לייעץ לי על ספקי שוקולד שיוכלו להקל עליי ולחזור לאפות עוגיות אלו לקהל הרחב. בנוסף, האם שוקולד גולמי יכול לעשות את העבודה או שמא טעמו שונה לחלוטין משוקולד מוגמר באריזה? אני מודה לכם מאוד על העזרה, איתן.

שוקולד "גולמי"

בוקר טוב איתן, השוקולד הגולמי הינו שוקולד לכל דבר ויותר מכך- הוא אף איכותי יותר מהשוקולדים המעובדים למוצרי שוקולד, אתה יכול למצוא מגוון של שוקולד כזה הנקרא "קוורטור" בחנויות המתמחות בבישול (אם אינך יודע איפה יש ראה רשימה במידע שימושי באתר שלי שכתובתו למטה) תוכל למצוא בקלות מגוון של מרירים באחוזי מוצקי קקאו שונים, המחיר של הקוורטורים מאוד נוחיחסית למוצרי מדף כמו אלו שהשתמשת, הם נמכרים לפי משקל, בחלק מהחנויות תוכל לקנות אותם בשקים וזה יוזיל באחוז ניכר את המחיר, בהצלחה מיה נ.ב. אם תרצה להזמין מספקי השוקולד ולא מהחנויות תהיה חייב לעמוד במינימום כמות של כ100 ק"ג כהתחלה... לכן עדיפות לך החנויות.

למעלה