ספקות...=/

tal afula

New member
ספקות...=/

היי, אני אמור להתגייס במרץ, מאחר ותאריך הגיוס שלי מאוחר, נשלח אליי הביתה בשנית שאלון יח"ש, ונאמר לי כי האפשרותי לשנות את סימון העדפות שלי. בשאלון יח"ש הקודם סימון העדפות שלי היה כך: רצון לוחם (5) 1. נח"ל (5) 2. גולני (1) 3. גבעתי (1) עכשיו, לאחר שקבלתי את השאלון יח"ש מחדש עולות בי ספקות לגבי הבחירה שלי. אני אתן קצת רקע על עצמי: מבחינת כושר גופני אני לא משהו בכלל...(אני מקווה לשפר את זה בארבעת החודשים שנשרו לי עד לגיוס), אני די ילד בית ועצלן (אבל עדיין לא יצא לי להחשף למסגרת נוקשה כמו הצבא, כך שאני לא ממש יודע איך אתנהג) ומאד חשוב לי לשרת עם אנשים איכותיים וטובים (אגב, זו הסיבה העיקרית, אם לא היחידה, שבגללה בחרתי בנח"ל).... אז חשבתי לעצמי שאולי הנח"ל לא ממש מתאים לי...אני יכול למלא מחדש את השאלון יח"ש עד ל-09/11/06 ככה שיש לי עוד כמה ימים להחליט. מה אתם אומרים על התפקידים הבאים ומה הכי יכול להתאים לי? 1. נח"ל 2. תותחנים 3. נ"מ 4. שיריון המון תודה, טל

אני מהנח"ל ואני כאן לעזור

דבר ראשון, תוריד כל ספק מליבך, "אם יש ספק אז אין ספק" אמרו גדולים ממני. דבר שני: לא צריך להגיע בכושר מטורף, מתחילים מ-0 שזה אומר שבונים לך שמה את הכושר, תתאמן בכל זאת, כי כושר זה דבר חשוב וחיוני, וגם נותן יותר נחישות ורצון להגיע ליחטיות . הייתי מציע לך להשאיר את השאלון כפי שהוא, משום שהסיכוים שתקבל כך נח"ל הם מצויינים, שריון ותותחנים הם חילות שהביקוש אליהם נמוך, אז אם אתה רוצה לקבל ב99% נח"ל, תשאיר את השאלון כפי שהוא

douvid

New member
כנס אחי

בשריון יש אחלה אנשים, אני שרתתי שמה .. וגם לא צריך שמה כושר מהבית , הם מכניסים אותך לכושר, וזה בהחלט סביר.. זה לא מסלול של שנה כמו בחי"ר ( פלוגות מסלול ) אלא רק 8 חודש ואחר מבצעית , או קורס מפקדים. לפי מה שתארת , זה יכול מאוד להתאים לך. ואחרי קצת זמן , גם מתאהבים בטנקים , וזה נהיה כיף לעבוד עליהם.

Fishil

New member
שני אנשים קרובים אליי משרתים בנח"ל

חבר טוב, וקרוב משפחה. ושניהם מרוצים מאוד. אם אתה רוצה קרבי- אל תתלבט, לך לשם.

tal afula

New member
תודה לכולם...

נראה לי אשאר אם ההחלטה ללכת לנח"ל...:) נקווה שהכושר לא יהווה מכשול רציני בשבילי..... תודה, טל.

סעמעמק

New member
כושר לא צריך היות שיקול

כי ב4 חודשים אתה יכול להיכנס לכושר לא רע בכלל. ואני מכיר לא מעט בטטות שהתגייסו לחי"ר ושרדו :) כדאי לך לנסות מסגרת של כושר כמו "אחריי" ודומיו. גם מכניס לכושר, גם מרעיל וגם כיף.

למעלה