ספקות והשגות.

drugii

New member
ספקות והשגות.

גם אני חובב/אוהב/אספן שלהם. גם היתה לי ההזדמנות לעבוד בתחום ואפילו לקבל הזמנה להופעה של ווטרס (כן, הייתי פעמיים!!!). עזבתי לכמה שנים ולא התעסקתי במוסיקה וגם לא התחדשתי והנה חזרתי וראיתי לראשונה את DSOTM עם THE WIZARD OF OZ. אני בשוק!!! (מכירים את הפרסומת?). אני בטוח שדיברו כאן בפורום הזה המון על התופעה. מסונכרן או לא אתם חייבים להודות שיש קטעים מסונכרנים להפליא ויש שלא. אך מה שבאמת מוזר לי זה: האים ישב לו מישהו בבית, שמעריץ את PINK FLOYD עד כדי כך, שבדק לאיזה סרט צריך לשייך את האלבום? לא רבותיי. צריך להיות מטורף כדי לעשות זאת. לפי דעתי, למרות הסנכרון או לא, השמועה צמחה מאיזה ידיעה רצינית!!! בכול מקרה, אולי כולכם כבר התעסקתם בזה וחקרתם את זה אבל אני לא. הגיע הזמן שגם אני, למרות גילי המופלג, אבדוק את הנושא. שאלה סקרנית: 90% מההודעות, בדפים האחרונים לפחות, עוסקות בDSOTM. זה באמת אלבום גדול ומושלם וכו' וכו' וכו' אבל אין לכם שום עניין באחרים? הנה המלצה: למצוא ולשמוע את השיר GREEN IS THE COLOUR מהאלבום MORE אבל בהופעה חיה! קל למצוא והנאה מובטחת!

rainbow demon

New member
לא יודע מה עם האחרים אבל..

אני אישית דווקא מעדיף אלבומים אחרים לפני DSOTM, למשל WYWH וMEDDLE, אבל כיוון שDSOTM הוא האלבום המצליח וגם המפורסם ביותר של פינקפלויד, יוצא שמרבית האנשים מתמקדים בו יותר מאשר באחרים. בקשר לGREEN IS THE COLOUR, אני מתאר לעצמי שהוא הופיע ביותר מהופעה אחת, אז על איזו אתה מדבר? ואיפה משיגים אותו? תחת איזה שם?

הופעה של ווטרס.

אני חושב שכולנו נשמח לקבל התרשמויות וחוויות מן ההופעות שראית,ןבכלל כל פרשנות שלך לכל אלבום ולכל שיר תתקבל בחיוביות,אז לדרך.

OzzzzzY

New member
לא מדוייק...

רוב ההודעות מתרכזות בדארק סייד , לא בגלל שכולם אוהבים רק אותו , או משהו כזה...פשוט ההודעות הללו הן במסגרת פרוייקט האלבומים , וכעת הגיע התור של הדארק סייד
GREEN IS THE COLOUR אכן שיר ענק...גם אלבום וגם בהופעה

שלום drugii וברוך בואך לפורום ../images/Emo140.gif

באמת נשמח לשמוע את קורותיך בהופעות של ווטרס, כפי שנאמר. לגבי הסינכרון - אתה צודק: אנחנו באמת דיברנו על זה הרבה בפורום, ויש גם התייחסות לכך ב-FAQ. ככלל, אני ממליצה לחדשים בפורום לקרוא את התקנון (המופיע ב"מאמרים") ואת ה-FAQ, לפני העלאת נושאים לראשונה. לגבי ההתייחסות הרבה ל-DSOTM לאחרונה: כפי שוודאי קראת בעמוד הפותח של הקהילה, אנחנו מנהלים בפורום פרוייקט שירים, שבו אנו עוברים על כל שירי הלהקה, בכל אלבומיה, לפי סדר כרונולוגי, ודנים בהם. כרגע אנו דנים ב-DSOTM, ומכאן ההתייחסות הרבה לאלבום. כבר עברנו על האלבומים הקודמים לו, ועוד נגיע לאלו שלאחריו. יש לנו עניין גם בהם - כמו בכל שירי הלהקה. אתה מוזמן, כמובן, להשתתף בפרוייקט ולהביע דעתך.

drugii

New member
חס וחלילה חס ושלום. ועוד בשבת.

לא התכוונתי לבקר כאן אף אחד!!! שאלתי מסקרנות. מצטערררררררר. את השיר אפשר למצוא בסיבוב הופעות משנת 71. יש לי דיסק מדהים בשם FOCUS ושם אפשר למצוא עוד קטעים נפלאים. אני לא בא להשוות וזאת רק דעתי. אבל נהניתי יותר לשמוע את ווטרס מאשר את השלושה בהופעה. הפעם הראשונה היתה באירופה לאחר שחבר הזמין אותי והייתי מהופנט. הפעם השניה היתה ממש במקרה בבנגקוק. שם כבר התעמקתי במוסיקה והייתי יותר רגוע. ההופעה הרבה יותר אינטימית מההופעות הבומבסטיות של PF. פחות אפקטים ו"מופע אור-קולי במצדה" ויותר מוסיקה שנשמעת כאילו אתה שומע תקליט משנות השבעים. ואם כבר סרטים, אז כרגע ראיתי את ECHOS עם אודיסאה בחלל ונראה לי שאני מתחיל להתחרפן. או שסתם זה בגלל שאני מפסיק לעשן.

למעלה