ספי יקירינו

willo1

New member
ספי יקירינו ../images/Emo16.gif

כולנו משתתפים בצערך על מות אביך.. מקווים שתישאר חזק ואופטימי.. אתה בטח מכיר את השורה : "..מי שמת עוד חי בך. לרגע לא עוזב אותך.." אוהבים ומחזקים, פורום יהודה פוליקר *חיבוק*

ענתי44

New member
ספי יקירי../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

כל כך מצטערת לשמוע את בשורת האיוב על מות אביך היקר. אני שולחת לך מעומק הלב תנחומים. מלב, שידע בגיל 28, לפתע, אובדן אב. מלב שמיתר קרוע מתנגן בו עד היום, שירת חייו של אבי שנקטעה באיבה. מאותו לב, שמפנים פנימה את הערכים הטובים שקיבלנו בבית ומתחזק כדי להמשיך את המורשת.להמשיך קדימה. אני יודעת שכל המילים הגדולות כבר נאמרו לך ולבני המשפחה. כל המילים האפשריות.ולכן אתה לא צריך לשמוע אותם שוב ממני. רק שאני, כמו כל הפורום, וכמו יודה , יעקב וכל הצוות, לו יקרא, אוהבים אותך, הרבה. ורק שתדע שאנחנו כאן בשבילך, תמיד. כל מתי שתזדקק.

ספי חמוד ויקר

אני משתתפת בצערך באמת מעומק הלב...אני לא אוסיף כי אני לא חושבת שיש מילה או מילים שיכולות לנחם אותך... תיהיה חזק אנחנו איתך!!!

קרן ב1

New member
ספי שלנו

כל כך כואב לשמוע בשורה עצובה כזאת... אני יודעת, שבשעה הקשה הזאת אין הרבה דברים שנוכל לומר כדי לנחם אותך, והלוואי שיכולנו להקל קצת על הכאב שאתה מרגיש עכשיו. באמת הלוואי. אז רק תדע שאנחנו חושבים עליך ונמצאים איתך, גם אם לא פיזית אבל בלב, וכמו שאמרו כאן לפני אנחנו כאן בשבילך, מחזקים אותך ושולחים לך חיבוק גדול. תחזיק מעמד.

ira87

New member
../images/Emo16.gif משתתפת בצערך

תהיה חזק. אין הרבה דברים שאני יכולה לומר. רק שתהיה חזק. מחזקים אותך שולחים לך חיבוק גדול כמו שקרן אמרה.

ספי סול

New member
../images/Emo8.gif כפרות שלי...תודה תודה תודה...

על האכפתיות וההשתתפות בצער,(מתאר לעצמי שרינה סיפרה לכם) עכשיו הכל בסדר חוזרים לשיגרה וממשיכים הלאה... שבוע טוב לכולכם ורק טוב תמיד... אוהב אותכם!

ענתי44

New member
../images/Emo24.gifאוהבים אותך ספי

אתה יודע שאנחנו כאן בשבילך תמיד כשתצטרך, ממחטה נקייה, וכתף איתנה, ואוזניים שומעות ולב מקשיב וקשוב ויד מלטפת... אנחנו כאן בשבילך ללוות אותך בדרכך אל השיגרה.ואהבתינו כמו עמוד האש תלווה אותך בדרכך. אנחנו משפחת פוליקר איתך ספי יקר.

ira87

New member
../images/Emo24.gif ספי, כולנו אוהבים אותך

ומחזקים את ידך. מקבל מכולנו
ו
גדול!!!

למעלה