ספישל BREATH

ספישל BREATH

לכבוד יצאת הסינגל החדש BREATH הנה כמה דברים מיוחדים : המילים - "Breathe" I've been driving for an hour Just talking to the rain You say I've been driving you crazy and its keeping you away So just give me one good reason Tell me why I should stay 'Cause I dont wanna waste another moment in saying things we never meant to say And I Take it just a little bit I, hold my breath and count to ten I, I've been waiting for a chance to let you in If I just breathe Let it fill the space in between I'll know everything is alright Breathe Every little piece of me You'll see Everything is alright If I just breathe Well it's all so overrated In not saying how you feel So you end up watching chances fade And wondering what's real And I Give you just a little time I, Wonder if you realize I've been waiting till I see it in your eyes If I just breathe Let it fill the space between I'll know everything is alright Breathe, Every little piece of me You'll see Everything is alright If I just breathe Breathe So I whisper and I'm, Hoping you hear me Do you hear me? If I just breathe Let it fill the space between I'll know everything is alright Breathe, Every little piece of me You'll see Everything is alright I've been drinving for an hour Just talking to the rain

כמה עובדות קטנות על השיר

- זה השיר הכי פחות אהוב על מישל בדיסק החדש (היא לא שונאת אותו!) - זה בעצם השיר היחיד שנכתב בתוך אולפן ולא בביתי מלון לפי סיפור הדיסק - אחת הסיבות הגדולות לבחירת השיר כסינגל היא שהמערצים אהבו אותו מאד - מישל מגדירה את השיר כ"השיר הכי פופ באלום ". - ישנם שמועות שחברת התקלטים התעקשה שהסינגל הזה יהיה הבא. - מישל כבר הספיקה לנגן את השיר במספר אירועים מיוחדים. - השיר כרגע השתחרר אך ורק לרדיו באמריקה והוא כבר במקום רביעי! - למרות שהשיר אינו האוהב על מישל היא חושבת שהאלבום לא היה שלם בלעדיו - חברת הקריוקי האמריקאית כבר הספיקה להוציא לשיר גירסאת קריוקי בדיסק שישתחרר עוד חודש - מישל אמרה שהיא נורא אוהבת להופיע את השיר הזה חיי כי הוא משחרר את הקהל.

משמעות השיר

BREATH אתה יודע כיצד להתמודד עם הזמן. אתה מחכה לאנשים לבוא אלייך לפני שאתה בא אלהם. ובזמן שאתה מחכה אתה מזכיר לעצמך כמה חזק אתה ומוסגל לעשות הכל!

תרגום המילים

"BREATH" נסעתי במשך שעות רק מדברת אל הגשם אתה אומר שאני משתגעת וזה גורם לך להתרחק אז תן לי רק סיבה אחת טובה למה לי להשאר כי אני לא רוצה לבזבז עוד רגע בלהגיד דברים שלא התכוונו להגיד ואני לוקחת את הכל לאט אני מחזיקה את ליבי וסופרת עד עשר אני מחכה לרגע שתיתן לעצמך הזדמנות להכנס. אם רק אנשום. אתן לחלל בינינו התמלאות. אז אדע שהכל בסדר אנשום, כל חלק ממני תראה שהכל בסדר אם רק אנשום. זה הכל לא מצאותי אתה לא אומר מה אתה מרגיש אתה מוצא את עצמך מפספס הזדמניות ותוהה מה אמיתי. ואני, אתן לזה קצת זמן אני תוהה עם אתה מבין ואני חיכיתי עד שאראה זאת בעיינך ... אם רק אנשום. אתן לחלל בינינו התמלאות. אז אדע שהכל בסדר אנשום, כל חלק ממני תראה שהכל בסדר אם רק אנשום. אז אלחש ואקווה שאתה שומע אותי האם אתה שומע אותו? אם רק אנשום. אתן לחלל בינינו התמלאות. אז אדע שהכל בסדר אנשום, כל חלק ממני תראה שהכל בסדר נסעתי במשך שעות רק מדברת אל הגשם.

הצביעו לBreath ברדיו האמריקאי

http://www.kmxb.com/admin/mmr/mmr_vote.asp קדימה !!!!!!!! מקום ראשון!!!!!

מי שרוצה להזמין את הקריוקי של השיר

http://www.prosing.com/showsongs.asp?OrderNo=CDSC3383 הנה לינק זה המוצר יש שם עוד שירים נחמדים

HaMsTeR

New member
כל הכבוד../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

הקליפ נראה טוב, אני רוצה לראות אותו משודר... והמשמעות של השיר יפה

E

Elektra Natchios

Guest
באמת כל הכבוד../images/Emo70.gif

אבל.. אני לא מבינה מה יש לה נגד השיר הזה.. זה שיר מצויין!

White Stripe

New member
../images/Emo93.gifבע בע בע בע אוווווווף!!!

נכנסתי להצביע לי בשלווה ומה עוד ראיתי?! Evanescence - Going Under לא יכולהההה אני מתה על שניהם... שני האומנים שאני הכי מעריכה, דווקא אותם מבין אותם חבורה?! למהההההה?!
אני אצביע לשניהם אני מקווה שזה ישנה משהו.. סורי לא יכולה

White Stripe

New member
גררררררר../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

הצבעתי לאוונסנס קודם ואז ניסיתי שוב אבל אי אפשר להצביע פעמיים! סלחו לי כי חטאתי!

E

Elektra Natchios

Guest
בשביל זה יש יום כיפור ../images/Emo9.gif

חח.. אני לא קשורה
עזבו.. אני עייפה ... (ועוד יש מחר מבחן!)

little bry

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחח אני הצלחתי להצביע לשניהם... אם הצבעת לאוונסנס ביום למחרת אתה יכול להצביע למישלוש

למעלה