ספירת 100

Mona Lisa

New member
ספירת 100

שלום לכולכם צריכה את עזרת הכשרונים בהכנת 2 ספירות 100 לשחרור מהצבא. 2 חברות שלי מהבסיס משתחררות ביחד, והן מתחילות את ספירת 100 הימים לשחרור עוד שבועיים בערך. אחת מהן מהמדור שלי, בחורה נחמדה שמאוד אוהבת את עצמה (לא בקטע הרע דווקא חחח) ונהנית מהשירות הצבאי אבל מחכה לשחרור (כמו כולנו..) השניה ממדור שכן, שמאוד קרוב אלינו, בחורה אכפתית ועוזרת תמיד אני רוצה להכין לשתיהן משהו בערך באותו סגנון עם טאצ' אישי, אשמח לקבל הצעות ורעיונות

Mona Lisa

New member
כן, מצטערת שלא הסברתי

את כוונתי קצת יותר טוב... מעין טבלת יאוש אבל מקורית מאוד

m o s h 1 0

New member
טבלת יאוש מקורית...

אולי תקחי חולצה ותדפיסי עליה: "לחופש אין מחיר, אבל יש לו תאריך" ואת כל התאריכים מפוזרים על החולצה. תוסיפי טוש לסימון וזהו... אני עשיתי כזה פעם וקראתי לזה "חולצת יאוש"

רעיונות

מה בנוגע לפנקסים? זה יהיה גם שימושי. בפנקס את יכולה לשלב - "להספיק עד ה___ והתאריך"- דברים שהן צריכות להספיק. תכתבי את ותשאירי גם להן מקום. תאריכים חשובים, תסמני בפנקס. בסופ"שים תכתבי להן בדיחות, ודברים שקשורים ליציאות. מה הן יעשו כשיהיו בבית וכ"ו. הסברתי ברור?

Mona Lisa

New member
אפשר טיפה פירוט

לא בדיוק הבנתי מה הכוונה, פנקס קטן? ואם אפשר טיפה הסבר על מה שהתכוונת בתוכן שלו, תודה רבה ומצטערת על הניג`וס

shaked katz

New member
לפי מה שהבנתי...

לוקחים פנקס קטן (יש בחנויות לציוד משרדי, יש פנקסים פשוטים וזולים ויש גם מעוצבים שעולים קצת יותר...) כל דף=יום, רושמים בכל דף את התאריך, אפשר להוסיף גם בדיחות, תמונות, ציורים, סתם מדבקות יפות ועוד ועוד... בדפים של סופי שבוע אפשר גם לכתוב המלצות לבילוי בסופ"ש וכו'... אני אישית ממש אהבתי את הרעיון

Mona Lisa

New member
רעיון נחמד אבל...

לא בדיוק הכיוון שחשבתי עליו, היה לי בראש משהו קצת יותר גדול שאפשר אולי לתלות על הלוח, למשל לידיד שלי שהשתחרר עשיתי תמונה מוגדלת עם ברכה ממנה ועליה הדבקתי בריסטול גזור לחתיכות של פאזל קטנות, ככה שכל יום הוא הוריד אחד וראה חלק מהברכה והתמונה.. אבל מן הסתם זה כבר לא מקרוי, אז תודה על הרעיון אבל אשמח לשמוע עוד הצעות

ShirShir

New member
תוכלי להכין לה טבלת ייאוש בצורת פזל

והיא תצטרך כל חודש לחבר עוד חלק של הפאזל... אפשר ליצור פאזל אפילו מקרטון ביצוע או מחומרים דומים. מה דעתך?

Mona Lisa

New member
רעיון נחמד...

אבל איך בדיוק אני עושה את זה, יוצרת פאזל ואז מביאה לה קופסא עם החלקים? או שלא הבנתי אותך נכון?

למעלה