ספירת מלאי

טרה10

New member
לעיתונאים ולהיסטוריונים לא היה אחוז

אחד..מהשכל של בן גוריון ומתפיסתו ההיסטורית. כמו ההזדמנות שנקרתה לו להכריז על המדינה, לאחר שאצ"ל עם הטרור..שלו. ...הצליח להוציא את הבריטים מדעתם..כשנתלו שלשה סרג´נטים בריטים בפרדס בנתניה. הענין הגיע לפרלמנט הבריטי ושם בלחץ הקולות שנשמעו מצד ´החביירים´ - ממשלת בריטניה- החליטה להעביר את הענין לאו"ם כדי שזה יעזור לה לצאת מהמיצר, ולייפות כוחה לנקוט באמצעים יותר חמורים.כש-100 אלף חיילים היו לה לבריטניה כאן, וזה עלה גם המון כסף. אבל זו היתה שגיאתה של בריטניה..כי האו"ם בלחץ ארה"ב ורוסיה..החליט להקים שתי מדינות..בארץ ישראל. כך שהטענה שאצ"ל גירש את הבריטים לא מדוייקת אבל האמת היא שהוא שיגע אותם עם הטרור..כשחיילים בריטיים הגיעו בארונות..לאנגליה..וכך ´עזר´ לה לעשות את השגיאה..! והמסקנה ..הטרור..יכול לשגע מדינות..כמו בריטניה.! [נבדק]

עיניים

New member
מבצע סדר וניקיון !!!!!

הנושא שלך ראוי לפתוח שרשור חדש ועצמאי משלו. אין שום סיבה שמילים על ספירת מלאי האהבה של אפילוג - יגיעו לצ´כיה - קרי בריה"מ במסווה. אין לי ספק שאלומיניום ישמח לשרשר איתך על שלושת הנושאים המעניינים הנ"ל בשירשור עצמאי. גם אני אהיה בין הנהנות מקריאת האינפורמציה שתישפך שם, ללא ספק. אני עדיין תחת השפעת קרני השמש - אז קח ברוח טובה.

טרה10

New member
היה פעם משפט-השפעת קרניהשמש על ביצי

התרנגול..ופירושו-אם אין לך מה לכתוב..תקראי עיתון.! בכלל לא התכוונתי לאיש..אלא התייחסתי למילה ´קנוניה´- שהיא ינה המצאה של הכותב כאן. אותה ´קנוניה´ היתה הסכם בין צרפת ובריטניה, שיראל הצטרפה אליה..והפרי הוא הכור...ההוא..שהוא צרפתי. תעלת סואץ בידי מצרים..במקום בידי בריטניה- מאוד הדאיגה אותם..כי משום מה הם לא סמכו על גמאל עבד אל נאצר.! למעצמות הגדולות היו אינטרסים..שלא כללו דוקא את טובת המדינות הקטנות. כמו כל קולניאליסט..אמיתי. אחת מהדוגמאות..היא מלחמת וויטנאם..שבה גורלה של וייטנאם לא ממש ענין ארה"ב..אלא הסכנה שסין תתפשט. כנ"ל היה גם המצב בקוריאה. ולי אישית גב´ עיניים- ממש לא משנה- איפה אני מכניס את ההודעות.. כמו שלא משנה לי כמה בלטות יש בין המטבח לסלון..לאחר הריצוף. ומי בכלל שם אותך כאן כשומרת על הסדר..? לדעתי זו סתם חוצפה.! אלא אם כן את רוצה להגיש גם קפה..! ואז יש לך מה להגיד.. -בקיצור אם תשימי לב לא התייחסת בכלל לנושא- אלא- התנהגת כמו המנקה במרפאה לתור לרופא..! [נבדק]

עיניים

New member
היום יש מילה בטורקית

המתאימה לתאר אותך, טרה, והיא: קיוטוק (עם שני שורוקים), שפירושה המילולי הוא - בול עץ (בהשאלה לעקשנות). וחבל שאתה בוחר לנבל את פרי מקלדתך בעדינות, כי הרי בקלות יכולתי לענות לך שמנקה במרפאה בתור לרופא - זה ג´וב "נקי" מדי ביחס למילותיך, ואולי עדיף לדייק ולומר - מנקה במספרה אחרי תספורת,,,,, (וזאת עוד בלשון המעטה). ואולי באמת כדאי שתספור את מספר הבלטות בין הסלון למטבח לפני שאתה עונה. היועצים הטובים ביותר ממליצים על זה,,, ואם בכל זאת תחפש להמשיך ולנסות להתנצח איתי - הריני להודיעך חגיגית: גש לסיבוב הקרוב, חפש אותי שם - ותחזור לספר לי אם אני שם.

טרה10

New member
כתבת סדר ונקיון....ובאה בטענות

אז הסתכלי בבקשה גם תחת ארונות המטבח שלך וזה בהמשך לספירת הבלטות..אגב מה דעתך על הביטוי: השפעת קרני השמש על ביצי התיש..שהיה ביטוי והוא נוסטלגי למהדרין. את זה לא ראית..כי את בשלך..ומי אשם..ומי עוד אשם..! עלייך כנראה כתב..קובי אוז..את שירו: ואת בתוך הג´יפ שלך..שומעת רדיו..! שפירושו ´רק מה שבראש שלך´..ואני לתומי קישרתי את המילה ´קנוניה´ שאיננה בניגוד למה שאולי הובן של הכותב כאן אלא יציר עיתונאי..והיסטוריוני וזאת בדיוק לאחר מה שנכתב בהודעה קודמת. בדיוק במקום. זה שאת אוהבת להתלקק ולהגיש כוסות קפה וירטואליים. שמהן הסתייג כאן אחד הכותבים זו בעיה שלך. אותי דוקא מעניין מה שמסתתר מאחורי מושגים מן העבר..כמו: העסק ביש,הפרשה, והקנוניה..לא מעניין אותך..זבש"ך. ובכלל כל מילה שמישהו כאן מעלה..יכולה להיות לה קונוטציה שלילית או חיובית. אבל את בתוך הג´יפ שלך.. ואני לא גידפתי, ולא קללתי זה רק בראש שלך..הקללות.. מי שכתב כאן ´סדר ונקיון ככותרת...זוהי את שלקחת על עצמך את תפקיד המנקה התורנית, .ואני לא זוכר שמינו אותך לעשות כאן בכלל שום דבר..! וכבר בששי שעבר- כתבתי שאת מנכסת לך לעצמך..ולא נרמזת..! ונכון.. אני מתעקש על זה שלא יכתיבו לי ולא יכתבו אלי- איפה ומה ומתי לכתוב ככל העולה על רוחי.! יילה ביי. רק שתהיי לי בריאה..! [נבדק]

magy

New member
היי אישה

אני מחכה כבר זמן רב...... שתגיעי .........טֶייק אֶ לוּק.... כמו שאומר יצפאן....... אולי תרצי להשאר.....מדי פעם. וולקום........

אישה50

New member
מגי, היית צריכה ללחוש באוזני../images/Emo8.gif

בנתיים I think i like it היה שיר כזה פעם....לא????? להתראות ותודה על קבלת פנים חמה שבת שלום

למעלה