ספירת מלאי:

JumpInTheFire

New member
ספירת מלאי:

סתם, אבל לכבוד פתיחת הפורום אפשר לעשות התפקדות קטנה. שם: גיל: מקום מגורים: עיסוק: אלבום אהוב של הקרואוז: עוד להקות אהובות: ותמונה, אם בא לכם יום נעים :)

JumpInTheFire

New member
אני אתחיל...

שם: שיר גיל: 16 מקום מגורים: כפר סבא עיסוק: תלמידת תיכון אלבום אהוב של הקרואוז: מכירה רק אחד, בינתיים. עוד להקות אהובות: Led Zeppelin, The Who, Pink Floyd, Megadeth ועוד... ותמונה, אם בא לכם -

SaintJohn

New member
../images/Emo118.gif

|
שם: נועם |
מקום מגורים: באר-שבע |
עיסוק: סטודנט |
אלבום אהוב של הקרואוז: Shake Your Money Maker |
עוד להקות אהובות: אירוסמית', לד זפלין. יש גם אחרות, אבל אלה הכי. |
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
סבבה, הנה שלי ../images/Emo13.gif

שם: תומר
מקום מגורים: גבעת שמואל
עיסוק: עובד בהוצאת ספרים.
אלבום אהוב של הקרואוז: כמו עם כל להקה ואמן אצלי - זה תמיד משתנה. אם לרגע זה אני אקח את The Lost Crowes. ההוצאה שיצאה בשנה שעברה שכוללת הקלטות מ-2 אלבומי הלהקה שלא שוחררו בזמנו, Tall מ-93 ו-Band מ-97. הוצאה כפולה מלאה בהמון זהב טהור.
עוד להקות אהובות: יש יותר מדי...בדרך כלל אני שמח לכתוב הרבה מהשמות, אבל כרגע חזרתי מהעבודה. נגיד שזה ממש הרבה דברים טובים
יש לי את כל אוסף המוזיקה בקובץ אקסל שמתעדכן כל פעם שאותו בעיקרון אני מראה למי שמתעניין.
ותמונה, אם בא לכם בהחלט בא לי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

AeroTom

New member
כיף לשמוע ../images/Emo13.gif

ובהחלט כל פעם שאני מסתכל עליה כ"כ הרבה זכרונות וחיוכים מציפים אותי...התמונה נלקחה ביום שישי בערב כשהלכנו לראות את האולם במחוץ ב"שקט שלפני הסערה" של 3 הערבים הרצופים של שבת-ראשון-שני

אונגה

New member
אווו, איזה כיף, פורום לבלאק קרואוז. ../images/Emo13.gif

שם: אסיף שרתוק-דרור
. כל פעם שאני כותבת אותו אני מתעייפת באמצע. גיל: 13 וחצי. ילדונת. מקום מגורים: בשפלה. עיסוק: תלמידת חטה"ב, אם כי בימים אלו לא ממש
אלבום אהוב של הקרואוז: Band המעולה. עוד להקות אהובות: עכשיו זה הדייר סטריטס ואריק איינשטיין. יום מצוין! ובהצלחה ענקית עם הפורום, הגיע הזמן.

AeroTom

New member
או, ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

שלום אסיף. 2 דברים קודם כל שממש משמחים אותי ומפתיעים אותי לטובה: 1. שבגיל כזה את מכירה את המוזיקה של ה-Crowes וזה ממש נפלא. במיוחד כאן בארץ, שלא הרבה מכירים אותם גם בגילאים הרבה יותר מאוחרים. 2. שעוד האלבום האהוב עלייך הוא Band שאני ספק כמה אנשים מכירים אותו בארץ שאפילו מכירים גם את השם של ה-Crowes...(רק היום בבוקר הגיע לי חשק אדיר לשמוע חלק מ-Band ובמיוחד את Wyoming And Me, אולי זה היה סימן. מהשירים היותר אהובים עלי של הלהקה). אז כל הכבוד
ואת מוזמנת להישאר כמובן איתנו, לכתוב כל מה שבא לך על הלהקה והמוזיקה, לפתוח דברים חדשים, להגיב וכדומה. גם חשוב שכמה שיותר אוהבי ומכירי הלהקה בארץ יכתבו כאן, כי הפורום בתקופת נסיון ויהיה קשה להחזיק אותו שוקק (כי מה לעשות, לא הרבה בארצנו הקטנה חשופים לסגנון המוזיקה המיוחד והטוב הזה, שאנחנו אוהבים כ"כ) , אבל זו המטרה שלי ובגלל זה לקחתי את הסיכון בפתיחתו. אז שהייה נעימה כאן

AeroTom

New member
אגב אפשר לדעת מהיכן הכרת את הלהקה?

כי באמת מדהים אותי להכיר את המוזיקה הזאת בגיל הזה. זה ממש יפה, באמת

Aeroguy

New member
Here I am!

My apoligies for not being around lately - it is actually the first time that i've been on a computer since the beginning of the week! Name - Guy Age - 25 Living in Melbourne Student Favorite album: wow, that's a tough one. currently - Three Snakes & One Charm ...and I love countless other bands and artists...

יאללה.. נקפיץ.

שם: ליאור גיל: 19 מקום מגורים: אור עקיבא עיסוק: חייל אלבום אהוב של הקרואוז: Amorica עוד להקות אהובות: AIC, Porcupine Tree, Opeth, Zep, Pink Floyd, Alanis, ועוד רבים וטובים.

למעלה