ספירת מלאי

ספירת מלאי ../images/Emo3.gif

פשוט לא ייאמן! לקחתי לי חופשה מהעבודה היום. חיפשתי שעות תירוץ ומצאתי את הכי פשוט - ספירת מלאי. כלומר: הייתי צרכה לעשות סדר בכל המתנות שקיבלתי, לקטלג ולמיין לשים בארונות, לתלות על העצים פששששששש כמה עבודה עד עכשיו לא סיימתי
ומה אצלכם? סיימתם למיין?? ספרו, ספרו לי מה קיבלתם מה עוד חסר מה לא כל כך רוצים ומה הכי הכי אוהבים. שאו ברכה לילה מאושר רק טוב!!!

כולם הלכו לישון ../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

עכשיו סופרים כבשים ועננים וחלומות קטנים ... סופרים ומקטלגים שלא ילכו לאיבוד או ישכחו כי מחלומות אנחנו חיים יאללהההה הכבשים מחכים לי לילה טוב

מה פתאום רותי-מי הלך לישון?

פנינה ראשונית דוחפת בחן את רותי הירושלמית
אני בכלל עירנית כבר שלוש שעות על הרגליים לא סופרת כבשים לא כבישים לא כלום, אפילו לא מקטלגת מתנות כמוך גחלילית. נאדה דה דה דה!!! אני מהלכת בין שדות האירוסים. אופס גחלילית, מקווה שלא דחפתי את רותי עלייך,הן דחפתי אותה בחן
להלך איתך. להלך איתך בשדות אירוסים להביט היישר אל עינייך לראות בם רוך ,חיוך אוהב ולבקר אותך בשדותיך. להלך איתך יד ביד לנסוק איתך לגבהים לעטוף אותך במבט ולדעת... שאני ...שאני... זאת האחת!

חן (*_*)

New member
פנינת?????? השיר יפהפה, אבל.....

למה לדחוף אנשים דווקא בחן? מה אני ? דחפור???????

חן פנינת-החן מחייכת אלייך

רק לא הבנתי את הקטע של הדחפור? חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח את מתנדבת להיות דחפור במקום שאדחוף את כולם בחן חחחחחחחחחחחחח אולי קלטתי את המסדר שלך? בכלל דחפתי בחן את רותי הירושלמית בחן משמע בעדינות חחחחחחחחחחחח הרגת אותי כעת חן מרוב כל החנים הלכתי לי לאיבוד
אופי והוצאת אותי מהריכוז תודה על המחמאה

נו באמת פנינושקהההה

אני ככה ישבתי לי על הענף האהוב עלי מנסה לעשות סדר במתנות החג ופתאום הרגשתי איך רותילה מגיעה ו.....כמעט שברה את האגרטל מחול וצדפים שקיבלתי משפרירית החורש. אבל סוף טוב הכל טוב הנחתי אותו בעדינות במקומו. רותי התיישבה לה בנחת על ספסל עץ והלילה חזר למסלולו. וד.א. אממממ ריח האירוסים שעלה באפי מרנין את משושיי רק טוב!!!

רואה גחליליתוששש ../images/Emo24.gif

לפחות דבר טוב אחד יש לי יש לי חוש ריח מפותח דאגתי לשלוח אליח ריח האירוסים
ואפילו ראית ראית איך הצלחת לתפוס את רותי הירושלמית זה בגלל שזרקתי אותה ב ח ןןןןןןן

חחחחחחחחח כן שמתי לב

איך חן הועפה בחן ישר אל גבעת האירוסים
ואז הגיע הדחפור יהושוע ופילס לכולנו דרך נכון? או שהתבלבלתי??
רק טוב!!!

תגידו ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה, רק אני קיבלתי כל כך הרבה פיצ´פקעס?? רק אני עסוקה במיון וקיטלוג?? הא????? מה אתם פשוט ככה הולכים לעבודה מבלתי לתת למתנות את היחס המתאים??
רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
לא קיבלתי עדיין מתנות לחג, חוץ מאחת

מאדם מאוד יקר לי. מה יש באמתחתך גחלילית יקרה עבורי?????????

מה????????? ../images/Emo46.gif../images/Emo3.gif

איףףףףף זה ממש לא מוצא חן לי. מייד ניגשת לארון ומפשפת בין ים הפיצ´יפקעס שקיבלתי ושולחת לך ככה: כרית אדמונית עם מילוי אבקת כוכבי אור. שמים עליה את הראש ויש רק חלומות מיוחדים. סל מקורי עכביש זהוב לקניות כמובן ואל תתיחסי לכך שהוא כזה פצפון זו כל החוכמה שלו שהוא אלסטי - מתמלא ומכיל את כל הקניות. ו.... אני מצרפת לך גם כלי לאיחסון עוגיות בצורת כוכב ואל תתפלאי אם הוא ינגן לך כי זו כוונתו: כשמכניסים לתוכו עוגית הוא מייד שר. ואם כמה ימים הוא לא נפתח הוא שר סרנדת געגוע. רק טוב!!!

חן (*_*)

New member
וואווו תודה לך גחלילית יקרה../images/Emo25.gif

כל כך רציתי כרית חלומות אדמונית, וסל לקניות, אבל הכי הכי.............. אני אוהבת את קופסת העוגיות. אני מבטיחה לך שלעולם היא לא תבכה מגעגועים, וזאת, מכיוון שאני והעוגיות- חברים

גל ים..

New member
ואני קיבלתי מתנה מיוחדת במינה..

את הרמזים תוכלו למצוא בשיר.... כשאור של שחרית פרץ אל חדרי ידעתי שהגיע העת הגיעה השעה... לפתוח את החלון לרווחה.. לא עצמתי עיניי גם דמעה לא זלגה רק חיוך עטף את גופי חום פשט בעורקי ידעתי יום חדש ירד על העולם יום חדש עבורי עבורך... בוא הביתה כורסת העץ מחכה שתשב תתרווח בתוכה בוא רב חובל הנח ספינתך לעגון על המזח זקוקה היא למעט מנוחה... בוא הביתה רב חובל קברניט שלי כי עייפת מזה המסע.. בוקר חדש האיר על העולם והיא רק לך מחכה .. חיכתה המתינה שתשוב הביתה מהמסע... לומר רק לך ברוך שובך קברניט רב חובל ממסע של עצב כאב ודמעה.. ברוך שובך ידידי ושתהיה לך שנה טובה.. ברוך שובך חצי שלי סוף סוף אוכל לשלחה לדרכה לשמח עוד לב של גבר ילד ואישה.. ברוך שובך קברניט רב חובל שלי מזה המסע תודה שהחזרת את ליבי להיות שלם אחרי תקופה כל כך ארוכה... אוהבת אותך.. גל

למעלה