זה בהחלט אפשרי.
יש אמנם את ההתפקדות,שנמצאת גם בדף הראשי של הפורום. אך זה בהחלט אפשרי לערוך את זה אחרת. מנצלש"ת: לידיעת כל החדשים אפשר כדאי ורצוי להתפקד בשרשור ההתפקדות.אפשר להוסיף הודעות גם לשם(לעמוד הראשי). זה יעזור לכם וגם לפורום,כי כך אפשר יהיה בקלות לבדוק מה הסיפור של הגולש בקלות,ולהתייחס להודעותיו.
זה בהחלט אפשרי.<<<< ספירת מלאי 30.03.05 >>>>>>
בהריון ----- רחלי בבובה בובה זהבה רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה קיטקוט iritesk הרמוניה br p noa539 לני ק בייביגירל1 יעלסקי sher123 אנטה1 זהבית א pnina d a17 ======= סה"כ 25 ======= לקראת החזרה ----------- ספייס המקורית אופיר73 האחת ronitili שלי שלי1 אני צוקה1 rina441 =========== סה"כ 7 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ סה"כ 1 ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים על מה ולמה1 - בת לימי וגדי - ירין סביון - בן פלפלת ומלח - ניצן {בת} אמא של נעה1 - נעה אור כוכב הצפון - גומת חן ואפולו ענוגה - בת ronitili - בן אני - בת איוש - בן ובת יפעת ושגיב - רומי ============= סה"כ 25
יש אמנם את ההתפקדות,שנמצאת גם בדף הראשי של הפורום. אך זה בהחלט אפשרי לערוך את זה אחרת. מנצלש"ת: לידיעת כל החדשים אפשר כדאי ורצוי להתפקד בשרשור ההתפקדות.אפשר להוסיף הודעות גם לשם(לעמוד הראשי). זה יעזור לכם וגם לפורום,כי כך אפשר יהיה בקלות לבדוק מה הסיפור של הגולש בקלות,ולהתייחס להודעותיו.