<<<<<ספירת מלאי 19.12.04>>>>>>

מצב
הנושא נעול.

נטאשה

New member

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 על מה ולמה1 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה ======= סה"כ 18 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט br p שמעונה1 =========== סה"כ 6 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים ============= סה"כ 12 =============

שרון991

New member
יש לנו חי נשים בהריון-זה מדהים

בהריון ----- ANOGA פלפלת ומלח שגיב ויפעת איוש רחלי בבובה בובה זהבה אור כוכב הצפון רוצה משפחה אופטימיתS yaldi אילנות גולה1 tut11 על מה ולמה1 1זוהרת פיש10 לימי של גדי לריה ======= סה"כ 18 ======= לקראת החזרה ----------- רגל פה רגל שם1 Lulavi טליה 1 האחת קיטקוט br p שמעונה1 =========== סה"כ 6 =========== תורמות בהריון ------------- ביצית הפתעה ============ ילדי הפורום ---------------- שרון123- שקד וגיא אריאלה22 - גלעד yaldi - עידו הדרך לאושר - (בת) shiron1 (בן ובת) שיר5520 - נגה moral -שני ילדים דניאלה45 - תאומים ============= סה"כ 12 =============
בשנה שעברה היו לנו כשלונות על גבי כשלונות אני כבר התחלתי לחשוש ולחשוד שכל הסיפור הזה של תרומת ביציות לא כל כך מצליח... ועכשיו הפורום כל כך פורח ופורה הלוואי במהרה על כולנו

רוב התהצלחות הלחו להופיע....

בשנה שעברה היו לנו כשלונות על גבי כשלונות אני כבר התחלתי לחשוש ולחשוד שכל הסיפור הזה של תרומת ביציות לא כל כך מצליח... ועכשיו הפורום כל כך פורח ופורה הלוואי במהרה על כולנו
רוב התהצלחות הלחו להופיע....
רוב התהצלחות החלו להופיע כאשר המסלולים הדומינטיים של הפורום נהיו המסלולים העוסקים בעוברים טריים לעומת קרטיביים. בהתחלה הדומינטיות היו בקרטיבים. שלא תבינו אותי לא נכון, יש הצלחות עם קרטיבים אך אחוזח ההצלחה בהם פחותים מעוברים טריים. בנוסף אני חושב שהטמעת הידע הרב שנמצא בפורום וחיקוי תהליכים שהציחו תרמו שלהם להשג זה. כן ירבו |בדגש|תוצאות ß חיוביות
טפו...טפו...טפו... מלח פלפל שום בצל

בת אל5

New member
../images/Emo57.gif הלואי ואמן../images/Emo70.gif

הלואי ואמן

כל הכבוד לך נטאשה../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך נטאשה

אם זכור לי "טמיה" ו"תימניה1" נמצאות בקטיגוריה של המתנה להחזרה. שוב תודה לך על ניהול ספירת המלאי של הפורום ומחכים בקוצר רוח שתיכנסי את בעצמיך לקטיגוריה העליונה.

אכן כל הכבוד על עבודת הקטגוריות

כל הכבוד לך נטאשה

אם זכור לי "טמיה" ו"תימניה1" נמצאות בקטיגוריה של המתנה להחזרה. שוב תודה לך על ניהול ספירת המלאי של הפורום ומחכים בקוצר רוח שתיכנסי את בעצמיך לקטיגוריה העליונה.
"וספירת המלאי" המפורטת... ואכן כולי תקווה שגם את תכנסי למניין "החיובי" של ההצלחות של הפורום.
לך ולכל השאר

נטאשה את עושה עבודה נהדרת גם

"וספירת המלאי" המפורטת... ואכן כולי תקווה שגם את תכנסי למניין "החיובי" של ההצלחות של הפורום.
לך ולכל השאר
נטאשה את עושה עבודה נהדרת גם
אני מאחלת לך להכנס לקטגורית החיובי.

טמיה

New member
איזה ערני מלח כל כבוד../images/Emo45.gif

כל הכבוד לך נטאשה

איזה ערני מלח כל כבוד

מצב
הנושא נעול.
למעלה