ספירת דם - גיל שנה

מתקרבים לגל שנה../images/Emo70.gif

בעוד כחודש אני אמורה לעשות לבני ספירת דם לגיל שנה האם הספירה היא מהאצבע? ותוך כמה זמן יש תוצאות לבדיקות?

as25

New member
תשובה

כן הבדיקה היא מהאצבע. אנחנו עשינו את הבדיקה ביום חמישי וקיבלנו את התוצאה ביום ראשון.

as25

New member
אני חושבת שגם לנו יצא 11.2

אושרי אף פעם לא קיבל ברזל כי כשניסינו זה הפך אותו לעצבני, אז לא נראה לי שנתחיל עם זה עכשיו כשזה מעל לרף המינימום

לנו יצא 11

יובל בן 10 חודשים, כל פעם שניסינו לתת ברזל זה גרר עצירויות והתפתלויות, גם אם נתתי טיפה אחת ביום. בעצת הרופא הפסקנו לחלוטין עם הנסיונות בגיל 5 חו', ועכשיו עשינו בדיקת דם כדי להיות רגועים. המדדים יצאו טיפה נמוכים (המוגלובין 11) הרופא אמר שהוא מסתכל על מדד נוסף שמראה את כמות הברזל בדם, המדד הזה היה בתחום הממוצע הנורמלי, ולכן הוא המליץ לתת לו מזונות עתירי ברזל, ולחזור על הבדיקה בגיל שנה. אם היו אומרים לי לתת 20 טיפות הייתי הולכת להתייעץ שוב, במקרה שלנו הילד לא היה עומד בכמות כזאת, זה עשה לו ממש רע, אני חושבת שהייתי הולכת על כיוון הומאופתי או משהו כזה, אבל יש לנו עוד חודשיים לנסות להעלות את ההמוגלובין באמצעים טבעיים.

siv30

New member
בזמנו לגדול שלי היה 12

וגם לנו ניסו לאמר שכדאי לתת לו טיפות ברזל, אבל ברזל עושה להם בלגן והעדפתי לשנות לו קצת את התזונה.

למעלה