ספירה לאחוררררר...

ספירה לאחוררררר...

יאללה הספירה האחרונה ירדה לעמוד השלישי
אז בואו נעשה חדששש....והפעם באמת תתרגשוו חחח.. יאללההההה... 8 ימים לבואם של המושלמים לארץ הקודש

חחחח ליפני כן לא התרגשו בכלללל חחחח

מה נעשהה.......חחחח...זה מרגש למדי לא???אהההה...חחח הינה סיבה להתרגששש...והפעם זה באמת באמת מרגש חחחחח...ביום ראשון אני טסה לטורקיה...סתומרת יומיים ליפני שהכוכבים טסים אלינו..ואני בכפר נופש עם 7 בריכות ומתוכן 4 עם מגכלשות מים!!!חחח אני מתרגשת...נכון מרגש?חחח אלק...הינה יאללה יש מספיק סיבות להתרגש....מה אתם עושיםן בפסייח?

לכמה זמן את טסה?? איך תוכלי

לפספס את ההגעה של המושלמיםםםםםםםםם די אתם קולטים?? 8 ימים?????? שבוע + יום...חחחח

m a y a 12

New member
אההההההההה כנסווווו

נבחרתי לסדרה חדשה בערוץ הילדים---והיום הייתי באולפנים בירושלים איפה שמצולם טלנובלה בע"מ והכל...ואתם מתים!!!!!! ראיתי את כולם ועכשיו זה יהיה ככה כל י-ו-ם...והם כאלה מתוקים כולם..
והדובדבן שבקצפת פלור מגיעים ואני אראה אותם ש-ם!!!!!!!!!!
חואני!!!!!!!!!!!!

רגע רגע רגע לאט לאט לאט

ומהתחלה.... איזה סידרה??? ירושלים? לא ידעתי!! הם יתארחו בערוץ הילדים??????????????????????

m a y a 12

New member
חיחיחי תודה רבה מותק..../images/Emo9.gif

אממ סדרה חדשה שתעלה ביוני בערוץ הילדים "השמינייה" קיצר מצלמים שם הכל ואמרו שיש מצב שמצלמים את פלור לטלנובלה אז אני אראה אותם וחוצמזה אני רואה את כל טלנובלה בע"מ כל יום..איזה מתוקים הם.. אה הא ירושלים עכשיו את יודעת חיחיח..אבל יש שם מלא מלא אבטחה..אז לא קל להיכנס למרות שאני לא צריכה אישור כי אני מצטלמת שם..חיחיח.. אין לי מושג יכול מאוד להיות..אבל זה לא קשור לסדרה..

חחחח אוקיי

אני לא מעוניינת להיכנס כי אני לא רואה טלנובלה בע"מ ולא סובלת כל כך את השחקנים! אבל נחמד לך...אם תפגשי את פלוריסיינטה!!

m a y a 12

New member
איזה צילומים?! לטנלנובלה בע"מ..?

ממש ממש לא..אני אצפה ומאוד מקווה לראות אותכם יהיה סבבה אם תוכלו תודיעו בפורום יום לפני..
אליי שלחת מסר?? לא הגיע..

m a y a 12

New member
לא חיחיח..היום היו רק חזרות יום

חמישי מתחילים הצילומים! מקווה שיהיה לי טוב..צודקים יום חמישי יש לי צילומים וזה ה-14 לאפריל

toolyr

New member
שאלה לגבי הדקה ה-90

מתי המבצע מסתיים ונערכת ההגרלה ?

למעלה