ספירג ברייקס

mrpink3

New member
ספירג ברייקס

שלומות חברי הקהילה,

בשמיים חשוכים, ברחובות אפלים, כאשר הארץ מכוסה אבק קיצי והפריצות בעיר העליונה נוראית מתיאור,
עשיתי טעות חמורה קשה מנשוא, מהלך בל יתואר בזוועותו אשר גרם לי להביט בתמונות שמזיזות
את עצמן ויוצרות את הדבר הקרוי ברבים ובלעז "Spring Breakers", צללי מות הליל ישתקפו לעד ברקיעי עולמי.
זאתי דעתי בלבד, ואינה משקפת את דעת האתר או את החברים בו. אפתח בזאת אם יורשה לי.

אני לא יודע מאיזה ז'אנר סרטון הפורנו שצפה הרמונקי קיין כאשר קיבל את ההשראה לכתיבת הסרט,
אך ניכר כי לא הייתה זו עלילה מושקעת.
אחרי עמל רב, זיעה מצחינה והפעלת מחשבה מואמצת ולא פרופורציונלית צמצמתי את האופציות לשתיים
והגעתי למסקנה שזה אחד מהשניים; שלישייה, או, האופציה המובילה בדעתי - מסיבת קולג' סקס.
בכל מקרה, לא אופתע אם יום אחד, אי שם בעתיד, בראיון לעיתון מקומי בעיירה שכוחת אל בטקסס - תתברר כי אחת מהאופציות הייתה נכונה.

יש הטוענים שיצירה זו מחישה אלינו את הקץ הממשמש ובא, בעוד אחרים עומדים בצד ומצקצקים בשיניים
וטוענים כי אין זה אלא סימפטום של הנסיבות האפשריות, על אותו מישור ערטלאי, כפי שחזתה נבואתם של
חכמי הזקן. ואם כי כל דמות אנרכיסטית אך עם זאת כריזמטית לאי ערוך תוכל להכריע את הכף על דעתי,
כי אין אני מעריך את המיניות אלא את הגאונות, את החשיבה ולא את הזילות. כעקרון ולא כמעשה, למען טובת האנושות ולא לאנוכיות, כשרק שעה לפני שחקן NBA יצא מהארון לראשונה בהיסטוריה! אומר אני- לא ולא! לא עוד!

GK_FF

New member
גם אני מאוד לא אהבתי את זה...

לאו דווקא בגלל מה ש(אני מבין ש) אתה אומר - הסרט אמנם משתמש במיניות בוטה אבל נראה שהוא ביקורתי מאוד כלפיה. קליפ הפתיחה הכייפי וה"מסיבתי" מרגיש בסופו של דבר אלים ואגרסיבי.
דווקא להפך, לדעתי עלילת הסרט ממש מעולה, הבעיה איתו הוא התסריט ברמה הנמוכה אשר לא מצליח לייצר דמות ראשית, לא מראה התפתחות כי אם רק מצבים סטטיים ופשוט חסר אימפקט.
יש לי גם בעיה עם הצילום והכריכה אבל אני חושד שהכל קשור לתסריט ואם היה אחרת הכל היה אחרת.

אגב דווקא הליהוק בעיני על גבול הגאונות. ואני גם אוהב איך שבסופו של דבר הרבה דברים רעים שאתה מצפה ומאמין שייקרו לדמויות לא בהכרח קורים בסופו של דבר.

mrpink3

New member
סליחה

אני אפילו לא ראיתי את הסרט.
מדי פעם בלילות קורים לי דברים כאלה.
הפסיכולוג שלי אמר שאני צריך לשחרר את זה ולא להילחם בזה או למנוע את זה.

נראה לי שזה יהיה מתאים ונכון למחוק את זה.

GK_FF

New member
לא, זה בסדר..

אבל אתה יכול לנסות ללמוד להבא אם זה מפריע לך..

למעלה