הנה
סאב אלמליח וסאבלימינל, חומה ומגדל סטייל מתברג כמו ספיראל, יו סגנון מילולי כמו ***** תבין, כולם נדלקים על הגשת מילים מטורפת שמבלבלת מלצרים כל המתחרים נעלמים כמו ילדים של תימנים ואני חי כמו 18 עם 0 הפסדים הפלואו שלי עושה למיקרופונים יבלות אניט מדליק את הקהל עד שגם הוא מקבל כוויות נחש מי נכנס עם קיסם קטן לתוך קרב יריות ומוציא גם את ההכי גדולים למולקולות קטנות בריטים היו אומרים שיש לסאב מנדט למה כל בוקס זה נוק אוט, כל שח זה מט במשחק מוריד אויבים לא במילים אלא במבט מעיף אותם לקיבינימט-מט ואט לצאת איתי ראש בראש זה כמו לנגוח בחד קרן אני קטן אבל מוריד גדולים כמו דויד עם אבן גולייתים פטתים, עפים כאן ריקושטים גורם להם לרעוד כמו ביצים של אפיליפטים אז מה אלמליח: פזמון בערבית במבטא כבד... 2X סאב: (בית\\סיום שיר) זה הפינאל, אלמליח עם סאבלימינל נותנים באתני אותנטי ברור שזה ננעל אתה נבהל, מתברג לך לראש כמו ספיראל כל מתחרה כבד משקל הופך מורעל זה הפינאל, אלמליח עם סאבלימינל נותנים באתני אותנטי שקוף שזה ננעל אנחנו יחד נתברג לך לראש כמו ספיראל יאללה כולם קדימה תביאו לי עוד ותתנו בכבוד ל****ל יו... אם יש טעויות תאשימו את מור גרג´י (the eminem show)