ספיקינג אוף סדרות - אני צריכה עזרה!

RenanaD

New member
ספיקינג אוף סדרות - אני צריכה עזרה!

איך אני מורידה את כל העונות של "דקסטר" מ-3 והלאה, במהירות ובקלות?

אין לי כח להוריד כל פרק בנפרד מווארז, ובטח כל הלינקים גם מתים... אז מצאתי איזה טורנט לעונה 3, אבל הוא לא מוריד כלום כבר כמה שעות.
אני תמיד מורידה את הגרסה של HDTV.XviD. אז אם יש לכם רעיון, או יותר טוב - לינק
אשמח לקבל! (את האפשרות השניה במסר, חוקים וזה
)
 

o0Invisible0o

New member
אני מנצלש"ת

בעיקר כי נראה לי שליאורה פתרה לך את הבעיה...
הסתכלתי היום על סטטיסטיקות של הבלוג כי אני בדיוק עובדת על פוסט וקודם כל - יאיי, הוא חווה תקופה די טובה מבחינת צפיות, אני צריכה לכתוב יותר פוסטים ולשמר את זה.

בכל מקרה אני תמיד בודקת מאיפה מגיעים הקוראים לבלוג [כי זה אממ..חשוב] וראיתי שהגיעו גולשים מפורום בתפוז אבל משהו לא הסתדר לי - היה מדובר בארכיון, המספר של הפורום היה מוכר לי אבל לא משהו שאני כותבת בו כיום...ותנחשו איזה פורום זה היה???
בנות גילמור!!!
428, אני לא מאמינה ששכחתי.

זה כמובן גרם לי לחזור אחורה ולקרוא את העמוד של ההודעות ולהשתשע.
הדס, בדיוק התגייסת! אני בדיוק התחלתי בקריה ורציתי לעבור ל8200 ושנאתי את המפקדת שלי
וכל מיני דברים מצחיקים כאלה.
הייתי חברה ממש ממש טובה של אנשים שאין לי מושג מה הם עושים היום...וזה הזוי לראות את ההתכתבויות שלנו.

אה גם איימי שרמן בדיוק הודיעה שהיא עוזבת את הסדרה, דיון דרמטי התנהל שם.
קיצר שועשעתי ואני ממש תוהה מי הגיע לשם ומשם לבלוג??? האם זה מישהו מימי הפורום שחזר וראה בחתימה מה קורה איתי היום או מישהו רנדומלי שחיפש חומר קריאה על גילמור, הגיע לפורום, ראה את חפירותיי ומשם...?
בכל מקרה, הזוי.

נוסטלגיהההההההההההה.


לילה טוב.
 
למעלה