ספינינג..

ספינינג..

נפשי כלכך כמה לחזור שוב לשם.. ואין אין לי תקציב לזה.. ויש לי תקציב כמעט מאורגן להפליא... מסודר..כמעט ולא נוטה לחריגות.. שורות של טבלאות מסודרות..מה כמה למה ואיך.. וזה אותי מטריף.. ויש לי עוד כלכך הרבה לסגור.. לפני שארשה לעצמי לחזור להנאות הקטנות של הגוף..כמו ספיניג..ובגדים ופינוק כאן ושם.. מצד אחד אני כלכך גאה בעצמי..שהנה סופסוף עומדת באתגרים שהצבתי לעצמי... מצד שני זה כמו שהכנסתי את עצמי למשטר דיאטטי. ואני בכלל לא אדם של דיאטות..ומסגרות..וטבלאות.. אני אדם של מתחשק לי בא לי..לפחות חשבתי כך.. ברר.. אתגר.. בין כל ההוצאות.. למצוא פתח..להרשם שוב למכון כושר..ועדיין להישאר בתוך מסגרת.. נראה אותי עומדת גם בזה..

מזל חי

New member
לא קל אך אפשרי

ונראה שאת עומדת בזה יפה! אוף כמה רציתי ספינינג הבטתי בהם מבעד לזכוכית רוכבים במלוא המרץ רציתי גם אך הבן שלי רצה אופניים עכשו נגמרו האופניים אז חשבתי שבעצם נגמרו לי חודשיים של ספינינג אז כאילו אולי ארשם שוב בהמשך חחחחחחחחחח

נשמע כמו תוכנית הבראה כללית

צמצומים כדי להתיישר..וזה נכון לעשות. אז תתמידי עד שהמצב ישתנה. ודרך אגב צריך המון אופי וחוזק נפשי לעמוד בתכנון כזה..

אחחח ../images/Emo99.gifספינינג

כרגע מנוטרל בגלל חוסר זמן. אבל כשיתפנה קצת... מצב שלוש כולם !! טרנס עצבני ברקע, הצצה קטנה בשעון דופק, עוצם עיניים ומרביץ בקצב... <בעל האוצר שמתגעגע להזעה מסוג אחר
>

בן הקשת

New member
../images/Emo25.gifכבר אמרתי לך הרבה פעמים...

ארגני לך אופני שטח לא יקרים, ותזכי גם בכושר, גם באויר נקי ובחיבור לטבע, והכל חינם אין כסף.

הצלחתי 30 דקות

נו על המכשיר הזה שעושה כאילו סקי..הלב קפץ ל 162..ועמד על זה רוב הזמן..ההיא מהמכון עמדה לידי כל הזמן שמא אקבל לה התקפת לב.. אבל אחרי זה..נשארתי הרוגה כל היום.. לא מבינה איך אנשים אומרים שזה נותן להם אנרגיות אני הולכת בבוקר מוקדם וכל פעם..ממש עייפה כל היום.. אז מה לא בסדר?

פיקסון

New member
../images/Emo45.gif

הכי טוב זה אופניים אפשרי יד שניה ולא לעבור את ה1000 שח

למעלה