ספינינג והרזיה

• פותח הנושא ninu
  • פורסם בתאריך

ninu

New member
ספינינג והרזיה

אני עושה ספינינג כבר עשרה חודשים פעמיים בשבוע. לאחרונה התחלתי לעשות ספינינג כל יום. יש לציין כי אני בכושר מטורף, וגמישה מאד. עם זאת, לא ראיתי כל ירידה במשקל במהלך התקופה האחרונה. אני אוכלת בצהריים סלט, ובערב פתית עם גבינה רזה או סלט חצילים. אני בקושי אוכלת מתוק, ונמנעת ממטוגנים. אני מרבה באוכל בריא כמו חטיפי גרנולה (אחד ביום) ויוגורטים דלי שומן המכילים ביו. כמו כן אני אוכלת ביצה אחת ביום לפחות. גובהי 170 ומשקלי 59. אני רוצה להגיע ל-55, ואיני מצליחה, לא חשוב כמה כושר אעשה, וכמה אפחית בכמויות האוכל. הייתכן כי הגעתי למשקל קבוע וממנו לא אצליח לרדת? קראתי כאן על כך שדיאטת רזה לתמיד אינה אפקטיבית. אשמח לשמוע מדוע, ואם אפשר להפנות אותי למקורות התומכים בכך. כמו כן, נאמר לי שספינינג כל יום אינו בריא. הייתכן? תודה מראש. נינו.

ניב נ

New member
ninu

העצרות בירידה במשקל היא תופעה מוכרת. את קרובה כבר למשקל המינימלי לגובהך יכול להיות שפעילות הבונה שריר (חיטוב) תעזור למראה יותר מירידה במשקל במצבים של מחסור גדול בקלוריות הגוף נכנס להלם ומוריד מאוד את הוצאת האנרגיה. הגבול לרוב הוא 1200 קלוריות. כדאי שלא תרדי מרמה כזאת. לפעמים בדיאטה של 1200 קלוריות חסרים ויטמינים ומינרלים דבר שגם יכול לגרום עצירת הירידה במשקל. בקשר לדיאטה רזה לתמיד. היא דיאטה המתבססת על הפרדת סוגי מזון ואי ספירת קלוריות. לא נמצאה הוכחה שדיאטה מסוג זה היא יעילה, פרט לכך כדרך חיים היא לטעמי די קשה. אבל מבחינה בריאותית אין בה כל בעיה. בקשר לספינינג לא אוכל לעזור לך אין לי מספיק מידע בנושא.

ninu

New member
תודה רבה, ועוד שאלה קטנה...

האם שמעת על תזונה לפי סוג דם? יש לי את הספר, אני פועלת לפי השיטה כבר זמן רב, אך לא באובססיביות. היש מתנגדים לשיטה? היות ולפי הספר היא הוכחה מדעית...

מתנגדים בוודאי

דבר ראשון לא הוכח כי הדיאטה הזאת יעילה. ההיגיון שעומד מאחוריה הינו דיי מוזר בעיני. השוני בין אנשים מתבסס על יותר מאשר סוג הדם. יתכנו גם אחים בעלי סוג דם שונה והמטען הגנטי שלהם הרי דומה מאוד. כמו כן זאת דיאטה שקשה לעמוד בה.

למעלה